Flyvemaskine værelser til børn

September 28

Flyvemaskine værelser til børn

Mange børn drømmer om flyver gennem himlen. En måde at lade deres fantasi svæve er at dekorere en drengs soveværelse ved hjælp af et fly-tema. Børn---især unge drenge---fra småbørn til børn af omkring 7 eller 8 yearsold vil nyde dette tema. Temaer omfatter moderne fly, såsom jagerfly, eller vintage fly, som anvendes af brødrene Wright. Mange fly-tema objekter kan købes i butikker eller online.

Vægge

Væggene giver et tomt lærred til store og engagerende flyvemaskine dekoration. På et grundlæggende niveau, kan du gå til bare én stor flyvemaskine klistermærke, skildrer et håndværk, sigtning fra himlen, eller en masse forskellige luftfartøj under flyvning, der indgår i et vægmaleri. Spørg dit barn for at få hjælp til at bestemme, hvor flyene er placeret. Brug mindre fly decals til at oprette et grænseoverskridende virkning rundt i kanten af rummet. Med hensyn til farver, overveje himmel blues, sammen med hvid i plamager for en cloudlike effekt.

Seng og Sengebord

Fly designs er hverdagskost, når det kommer til strøelse, med populære temaer herunder moderne militære jetfly, og flere klassiske vintage fly. Flyvemaskine bed temaer kan udvides efter af lignende design på sengeborde, skuffer og lamper. Hvis du føler dig opfindsomme, købe lille flyvemaskine overføringsbilleder sammen med et almindeligt stykke af møbler og oprette din egen sengelamper accompaniments.

Memorabilia

Hvis du kan finde autentiske luftfart souvenirs, som pilot briller eller aviator specs, placere disse på hylderne, skriveborde eller på toppen af en kommode. PIN et flight kort til en væg. Et fly propeller, nøje knyttet til en væg, er en spændende tilføjelse. Tjekke online kilder, såsom auktion websteder eller bede pårørende eller venner med militæret eller luftfart baggrunde for objekterne.

Legetøj

Airplane modeller---Tilføj fra færdige jet replika legetøj til sæt, der skal sættes sammen hjemme---en prikken over i'et til en luftfart-tema værelse. Disse modeller kan hænge fra streng fastgjort til loftet eller placeres på en hylde eller en anden overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com