Flyvende biller, der yngler i cedertræer

September 29

Flyvende biller, der yngler i cedertræer

Mange bark biller nyde især fodring og nesting i cedertræer. Bark biller er kendt for at forårsage betydelige skader på cedars og andre træer, og kan blive problematisk.

Cedertræ Bark biller og andre Bark Beetle symptomer

Kronen af træet vil begynde at slå en gullig-grøn, fulgte efterhånden af et strå gul til rødlig-brun. Biller forlade et fint savsmuld, undertiden ikke er synlig for det blotte øje, omkring deres kedelige huller. Kedeligt indgang og udgang huller kan være så lille som 1/32 tommer.

Kontrol indstillinger

Mekaniske og kemiske metoder er effektive i bark beetle kontrol. Når du bruger en kemisk insekticid, kun behandle angrebne og ikke sunde træer. Biller er mere tilbøjelige til at angribe svækkede træer (syg eller på anden måde beskadiget). Brænde, chip eller ellers ødelægge angrebne træer for at forhindre biller i flyver til andre cedars i området.

Andre biller

Biller er blandt de mest aktive træ og plante skadedyr, men nogle er gavnligt. Et eksempel ligger med salt cedar leaf beetle. Denne Bille lever kun af salt cedertræer, en invasiv træ, der kan tage op til 200 liter vand om dagen og også producerer salt, som dræber jorden under det. Salt cedar leaf beetle har sluttede sig kampen mod disse invasive træer, som arealforvaltere har bragt dem at hjælpe med at ødelægge dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com