Flyvende insekter at bore huller i træer

September 6

Flyvende insekter at bore huller i træer

Insekter kan gøre skade på træ i en række forskellige måder. Termitter, for eksempel, spise træ og har evnen til at ødelægge et hjem over tid. Andre insekter bore huller i træ, ofte i levende træer, forvolder skade på de træer, der i sidste ende vil dræbe dem. Der er en god chance for, at nogen tilsyneladende perfekt runde huller i dine træer eller dit hjem blev foretaget af en af et par boring insekter.

Powderpost biller

Powderpost biller få deres navn, fordi larve på stadiet beetle findele træ til fint pulverformige savsmuld. Den voksne Bille boringer derefter sin vej ud af hullet i træet til at gå om sit liv i en senere fase. Powderpost biller har tendens til at angribe træ, der er mindre end fem år gammel. De er normalt forbundet med ubehandlet tømmer angreb, men de er også til stede i træer. Bambus og tropiske træer er særligt tilbøjelige til at powderpost angreb.

Apotek Bille

Apotek beetle er en destruktiv insekt, der vil spise næsten alt i sin pathm og træer er ingen undtagelse. Apotek Bille, navngivet på grund af sin appetit for receptpligtig medicin, vil bore huller i træerne og spise mange andre materialer, herunder bøger, krydderier, hår og endda føre. De er en særlig gener i den emballerede fødevareindustri.

Dette ensartet brun, meget lille Bille er fundet i varmere regioner og ofte fundet i opvarmet strukturer på verdensplan, ifølge University of Florida udvidelse hjemmeside.

Tømrer bier

Tømrer bier lever af pollen og nektar ligesom de fleste andre arter af bier. I modsætning til populær tro er de ikke træ spisere. Disse bier får deres navn fra deres evne til at bore ind i træer og andre træ overflader, forlader æstetiske skader, men typisk ikke betydelige strukturelle skader til en træbygning. Men hvis bier fortsætter med at udgrave det samme træ over flere generationer skaden kan være alvorlige.

Der er flere arter af Tømrer bier med de største--vokser til omkring en tomme i længden--lever primært i det østlige USA. Mindre sorter af bien lever i den vestlige del af kontinentet. De ligner humlebier men har sort underliv i stedet for de lyse gule behårede maven fundet på humlebien. Hunner bore tunneler i træ ved hjælp af deres kæber oprette reder. Dette er en tidskrævende proces, der resulterer i kun en tomme af tunnelen for hver seks dages arbejde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com