Flyvende insekter i plænen

March 28

Mange mennesker kender cikader eller græshopper, der flyvende insekter at live underjordiske deres larver stadiet og fremstå som voksne. Denne legendariske insekt, men er ikke den eneste form for flyvende insekt, der gør sit hjem underground i græsplæner.

Hvepse

Mange sorter af ensomme hvepse lever under jorden. De fleste af disse er nyttige insekter. De spiser nektar og pollen som voksne, men de brødføde deres larver med skadedyr insekter som larver, biller og cikadernes sang. Flere eksempler er cikade killer hveps, scoliid hveps og tiphiid hveps.

Bier

Ensomme bier gør ikke kolonier som honningbier. De bygger isolerede huler under jorden og grave celler for deres larver, som de linje med nektar og pollen. Ifølge University of Colorado udvidelse er disse bier ikke aggressive. Der er mange forskellige slags ensomme bier, herunder blad-kuttere, sved bier og digger bier.

Andre

Nogle sorter af insekter, som leafhoppers, dræne sap fra din græsplæne græsstrå. University of Tennessee landbrugs udvidelse Service hævder at de forårsage omfattende skader til græsplæner. Andre gener græsplæne-bolig arter inkluderer flyvende myrer, biller og termitter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com