Flyvende vækkeur instruktioner

January 18

Flyvende vækkeur instruktioner

Det flyvende vækkeur tager tidligt at vågne op til et helt nyt niveau. Tvinger dig til at komme ud af sengen for at forhindre dig i at blot dunkende snooze bar hver 15 minutter, snarere end vågne op, det flyvende vækkeur. Når alarmen starter, en irriterende lyd blares og en lille rotor er selvkørende på tværs af lokalet, nå højder på 9 fod. Den eneste måde at stoppe alarmen er at placere rotoren tilbage på uret. Men for at gøre dette til at ske, skal du klar uret først.

Instruktioner

•Sæt batterierne i uret. Port til batterierne er placeret på undersiden af uret selv. Åbne den op og installere de fire AA-batterier.

•Indstil tid på uret. Hold knappen "Tid". Nu, presse "Hr" og "Min" knapper til at skifte til timer og minutter på uret, indtil tiden er korrekt indstillet.

•Indstil vækkeuret. Du kan indstille vækkeuret går off, hold "Alarm"-knappen nede og tryk på knapperne "Hr" og "Min" på samme måde, du gjorde for at indstille tiden. Sørg for, at kontakten på midten af frontpladen af uret er skiftet til venstre under "Al" så alarmen er aktiv.

•Kontrollér alarm stop. Alarmen vil gå ud på det tidspunkt, du angiver. For at gøre det stoppe, skal du finde den propel, der er angivet flying ved uret. Når du finder det, sætte den tilbage til basen for at slukke alarmen.

Tips & advarsler

  • Hvis propellen lander bag et bureau, er du nødt til at udholde alarmen, indtil du kan hente den. Men det er usandsynligt, du vil gå tilbage til at sove.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com