Fodbold soveværelse idéer

April 21

Fodbold soveværelse idéer

Hvis din lille quarterback ikke kan få nok af hans foretrukne sportsgren, er en fodbold-tema soveværelse muligvis bare, hvad han skal holde hovedet i spillet, når han er uden for banen. Der er masser af kreative måder at holde ham omgivet af fodbold, og vigtigst af alt, have det sjovt gør det.

Holdånd

Vis nogle fan stolthed i farveskema i rummet samt den vægkunst, som du vælger at hænge. Hvis du har forbehold over for maleri rummet de dristige farver, de fleste hold er kendt for, bruge en neutral farve til væggene og accent værelse med team farver. Hænge team plakater eller enhver anden memorabilia på væggen. Hvis din kunstneriske evner tillader, overveje at male en fodbold-tema vægmaleri på en åben væg. Hvis du har adgang til en projektor, bruge det til at projicere et billede du kan lide, spore det på væggen og derefter male det.

Opret din egen Playbook

Trænere brug x 's og O's henlede offensive og defensive spiller ordninger. Din lille fodboldspiller kan træne sin egen game planer, når du opretter tegnebordet for ham. Bruge de closet døre som et tomt lærred til alle sine spille ordninger af spray male dem med tavle maling. Hvis du tror, tavlen bliver for rodet, også prøve tør-slette spraymaling. Alternativt kan du hænge en tavle på væggen eller lave dit eget ved blot at anvende tavle spraymaling til en tomme bord.

Resultattavlen hovedgærde

Den eneste måde at vide, hvis dit hold vinde, er, hvis nogen er at holde score. Bruge stencils og lidt maling til at omdanne resultattavle for dit favorit hold stadion headboard af sengen. Tape off sektioner til hjemmet og besøgende hold scorer og bruge stencils til at udfylde numre. Sørg for hjemmeholdet er i spidsen. Du kan sikkert finde et billede af en resultattavle, du gerne ved at gøre en billedsøgning online.

Locker opbevaring

Alle kid's værelse behov har masser af opbevaringsplads. Anvendelse opbevaring stykker udformet som sports skabene for at holde fodbold tema konsekvent. Bøger, legetøj og tøj kan alle organiseret og gemte sig i locker storagesystemer.

Tørv

Det kunne være lidt overbord at erstatte dit soveværelse tæppe eller gulvbelægning med kunstgræs, men en kunstgræs tæppe kan bruges til en legeplads eller bare holde fast i en fodbold-formet område tæppe i midten af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com