Føderale og statslige tilskud til brændefyret ovn Installation

May 12

Føderale og statslige tilskud til brændefyret ovn Installation

Træfyrede ovne er også kendt som biomasse komfur, træfyrede kedler og vandbaseret varmeanlæg. De bruges som en alternativ varmekilde til gas eller elektriske varmeapparater. Træfyrede ovne er oftest bruges i landdistrikter, hvor adgang til træ og naturlige fibre er mere let tilgængelige. Den føderale regering tilbyder stipendier og skattefradrag at eftermontere hjem og business med træfyrede ovne, der er vurderet til at have en ringe indvirkning på miljøet.

Føderale tilskud

US Department of Agriculture giver tilskud på op til $500.000 til vedvarende energisystemer herunder træfyrede ovne for landmænd, ranchers og små virksomheder viser finansielle behov. Kontakt din tilstands landdistrikter udviklingskontor gælde.

Statslige tilskud

Washington tilbyder tilskud og incitamenter for lavindkomsthusholdninger erstatte brændeovne med opdaterede, ren-brænding brændeovne. Puget Sound udvider rabatter på op til $350 på kvalificerende brændeovne.

Føderale skattefradrag

Den føderale regering vil give en $1.500 skattefradrag for Energy Star-godkendte biomasse komfurer købt før december 31, 2010. Ovnen skal bruges i en eksisterende hjem og hjem skal være dit hovedbopæl.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com