Føderale retningslinjer for soveværelse plads

December 7

Føderale retningslinjer for soveværelse plads

Føderale retningslinjer for soveværelse belægning giver mulighed for rimelige begrænsninger på hvor mange lejere kan besætte en sovende plads. Den Department af boliger og byudvikling tillader to personer pr soveværelse og én person sover på en sovesofa i stuen af en lejemålet. Yderligere kvoter er lavet for familier. Afhængig af alder og antallet af børn og størrelsen af soveværelserne, kan undtagelser fra reglen om to-plus-en gøres. Et soveværelse skal have et areal på mindst 80 kvadratfod for én person eller 50 kvadratfod hver for flere sveller.

Brutto opholdsstue

Ifølge lovgivning anvendes til at opnå føderale Boligforening realkreditforsikring, defineres bor bruttoareal som det samlede areal af færdige, beboelige, over-grade boligareal. Som hovedregel tæller kælder rum ikke som beboeligt rum. En kælder soveværelse skal have ordentlig lys og ventilation, en vindueskarmen kan ikke være højere end 44 inches fra gulvet og enhver vindue skal have en net klar åbning af ikke mindre end 24 inches lang og 36 inches høj at være lovligt.

Soveværelse Egress

Alle soveværelser skal have klar adgang til ydre i tilfælde af brand eller andre nødsituationer. Soveværelse beboerne skal være i stand til hurtigt og nemt komme uden for. Hvis en lukket gårdhave med massive vægge har været bygget op omkring en kælder soveværelsesvindue, kan soveværelset ikke betegnes som beboelig plads. En kælder kan være udstyret med sikkerhed barer men kun hvis barerne er let fjernes indefra i overensstemmelse med lokale brand koder.

Føderale, statslige og lokale love

Som en udlejer udleje plads, er det tilrådeligt at bruge den lokale kode først som grundlaget for deres politik til antallet mennesker lov til at leve i din lejemålet. Føderale og statslige love bør derefter anvendes til din bestemt leje plads. Hvis din lokale regering ikke kræver belægning grænser, Følg retningslinjerne for HUD og undgå forskelsbehandling af familier, samme-køn, eller ugifte par at undslippe retssager initieret af fortalere for fair boliger.

Definitionen af familien

For at undgå at diskriminere familier, skal du anvende en af følgende definitioner til de lejere, der vil leje din individuelle lejemålet:a) en individuelb) en gruppe af to eller flere personer, der er forbundet med blod, ægteskab eller juridiske vedtagelse.c) ikke mere end seks familiepleje børnd) ikke mere end fire uafhængige personer 18 år eller ældree) ikke mere end seks familiepleje voksneI alle tilfælde fortsat er pladskravene til soveværelser gælde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com