Fødevarer i den tropiske Zone

December 22

Jordens tropiske zone, også kendt simpelthen som troperne, er i nærheden af ækvator mellem Krebsens vendekreds og Tropic of Capricorn. Troperne er karakteriseret ved en året rundt varmt, fugtigt klima. Nogle tropiske områder har også en tørre og våde sæson. Tropiske økosystemer består normalt af regnskove, ørkener og tørre, løvfældende skove. Der er en bred vifte af tropiske træer og planter, som er specifikt hjemmehørende i troperne og også producere fødevarer såsom kaffe og en bred vifte af frugter. Nogle områder med tropiske klimaer omfatter Brasilien, Colombia og Venezuela.

Bananer

Bananen er en tykhudede tropisk frugt, der kommer i forskellige størrelser og er oftest gule når den er moden. Der er også andre typer, såsom rød bananer, som har en rød hud og pink kød og bagning bananer, som er store, røde eller grønne i udseende og kan ikke spises rå, bananer har en sød smag og en blød, grødet konsistens og betragtes som en glimrende kilde til kalium.Vilde former for banan plante stammer i området Indo-Mayaysian men er nu vokset over hele verden i tropiske og subtropiske klima.

Kaffe

Kaffe er lavet fra bønner af kaffe plante, hjemmehørende på tropiske områder såsom Sydøstasien, Afrika, Brasilien og Columbia. Kaffe buske indeholder mørke blanke grønne blade og små, duftende hvide blomster, der vokser i klynger. Frugten er kendt som en kaffe cherry. Det er grønt, når umodne, så bliver gradvist en mørk rødlig sort farve, når det er klar til at blive plukket og høstet for kaffebønne inde.Én fælles metode til at hæve kaffe planter omfatter voksende stiklinger på planteskoler og derefter plante dem uden for 6-12 måneder. Kaffebønner er normalt plukket i hånden og gennemgå flere processer såsom gæring og vask før at blive brændt til forbrug.

Papaya

Papaya frugt er hjemmehørende i de tropiske klima i det sydlige Mexico, men er også dyrkes i nordlige Sydamerika og de fleste andre tropiske klimaer.Frugten vokser på en stor træ-lignende plante med en enkelt stilk, der kan vokse op til 30 fod høje. Blomster vises øverst i anlægget på akslerne af bladene og indeholder fem kronblade, som er lidt voksagtige og duftende. Frugten har en tendens til at være pæreformet med gul hud når den er moden. Kødet varierer i farve fra orange til pink med små sorte frø i midten.

Mango

Mango stammer fra Sydøstasien og har været dyrket der for mere end 4.000 år. Frugten er nu dyrkes i mange tropiske og subtropiske områder rundt om i verden med det flertal, der importeres til USA fra områder, herunder Mexico, Haiti og Vestindien.Disse dage er der mere end 1.000 varianter af mango. De varierer i størrelse og farve, men er oftest gule, orange, rød eller grøn og indeholde en enkelt aflange pit, som er undertiden betegnes som "behårede". Frugten har en karakteristisk sød lugt og smag og kødet minder om en umodne fersken. Mango er også rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter samt at være en glimrende kilde til fiber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com