Fødevarer til overlevelse i en nødsituation

May 8

Fødevarer til overlevelse i en nødsituation

Nødsituationer kan ske når som helst, hvor som helst, så det er vigtigt at være forberedt. En af de største behov, du og din husstand vil ansigt er en tilstrækkelig mad og vand. Strømpe mad, der kan bruges i tilfælde af nødsituation vil hjælpe dig overleve en katastrofe. Fødevarer, der kræver ingen køling er bedst, fordi de kan opbevares i lange perioder.

Konserves

Mest konserves kræver ingen forberedelse; de kan åbnes og spist direkte fra dåsen. Konserves at have ved hånden omfatte dåse kød, grøntsager, frugt, mælk, juice, supper og nødder. Når du vælger fødevarer til at gemme, overveje, hvad din familien vil nyde. Salt mad kan også gøre dig tørstig. Bruge dåse varer inden for et år eller før den angivne udløbsdato. Smide nogen dåser, der er hævede, bulet eller på anden måde beskadiget.

Tørrede fødevarer

Tørrede fødevarer kan også gemmes i lange perioder. Nogle eksempler på tørrede fødevarer omfatter frugt, oksekød, mælk og kartofler. Husk at tørre mælkepulver og instant kartofler kræver vand, som kunne være i korte forsyning.

Vand

Kommercielt flaskevand, i dets oprindelige, forseglet beholder, er den sikreste vand at have ved hånden i tilfælde af en nødsituation. Levere vand nok til hver person i din husstand til at drikke over en tre-dages periode eller mere. Et normalt aktiv person skal drikke ca 2 Potter vand om dagen. Ekstra vand kan være nødvendig for at forberede mad og hygiejne formål.

Særlige fødevarer

Særlig opmærksomme på behovene hos spædbørn, ældre og personer med fødevareallergi eller specielle diæter i din husstand. Holde flydende formel på side for spædbørn, ikke i pulverform, i tilfælde af din vandforsyning er lav eller udrikkeligt. Ammende mødre bør bestanden formel, hvis de ikke er i stand til sygeplejerske. Syge eller ældre mennesker kan kræve særlige konserves, juice og supper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com