Fods stearinlys belysning niveauer

May 21

Fods stearinlys belysning niveauer

En fods stearinlys er en måleenhed, der bruges til at bestemme lysstyrke af lys. Jo højere antallet af fods stearinlys, jo lysere lys. Selv om mange mennesker ikke kender foot-candle målinger, disse tal er almindeligt anvendt til at beskrive hvordan lyse et værelse eller et område er. Mange lysmålere, herunder fotografiske meter, registrere lysstyrken i foot-candles, som kan være nyttige i fastsættelsen af indretning og arrangementet af planter.

Fuld sol

Belysning afhænger til udendørs af mange faktorer, herunder latitude, årstid og tidspunktet på dagen. I almindelighed, men er antallet af foot-candles leveres af solen i en gennemsnitlig udendørs indstilling omkring 8.000 til 12.000. Dette kan være påvirket af nærliggende planter, bygninger og reflekterende overflader såsom vand og store hvide objekter.

Indendørs direkte lys

Indendørs direkte belysning belysning, der umiddelbart foran et vindue, der vender mod syd. Dette er den lyseste naturligt lys, der kommer ind i et hjem i de fleste tilfælde. Det vil også bringe i de fleste varmen fra sollys. Den generelle lysniveau for denne type situation er omkring 1.500 foot-candles, som er helt lyse. Mange lys-elskende potteplanter gøre godt med direkte belysning. Meget kunstigt lys kan genskabe dette niveau.

Stærkt lys

Meget stærkt lys starter ved omkring 5 fødder fra et sydvendt vindue. Dette lys måler på omkring 300 foot-candles. Et vindue, der vender ud mod enten vest eller øst har denne lysniveau direkte foran vinduet, og en enkelt 40-watt lysstofrør afgiver lys i dette område i en afstand af omkring 6 inches. Til dyrkning af indendørs planter, kan en enkelt eller dobbelt fluorescerende lys giver ideelle lysforhold når suspenderet direkte over og tæt på planterne.

Lys

Lys, den gennemsnitlige du kan forvente at finde i et veloplyst kontor, er omkring en halv lysstyrke af stærkt lys eller 100 til 150 foot-candles. Dette er det lys, de fleste mennesker er komfortable med når arbejder og er normalt giver af den typisk belysningen i et kontor. Lys niveauer findes så meget som 10 fødder væk fra vinduer med sydlige eksponering, 4 fødder fra vinduer mod øst eller vest, og umiddelbart foran nogen Nordvendte vinduer.

Normalt lys

Normal lysniveauet er lys niveauer, der er meget mindre end lyse lysniveauet. Disse niveauer er tilstrækkelig til de fleste formål, selv om et værelse med stueplanter kan kræve mere lys. En normal belysning niveau er omkring 30 til 50 foot-candles. Tilgængelige lys 20 fod fra et syd vindue, 10 fod fra en øst eller vest vindue og 3 fødder fra et nord vindue alle falder ind under denne kategori. Lamper kan tilføjes for at øge lyset i specifikke områder, hvis det ønskes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com