For meget kalk kan medføre græs at slå gul?

February 24

Græsplæne græsser brug ofte for bistand fra gødning og andre jord ændringer at vokse sundt. En sådan ændring er kalk, hovedsagelig jorden kalksten anvendes til at justere pH-værdien af en given jord. Ligesom andre gødningsstoffer, omhyggelig brug er afgørende for græs sundhed som bruger for meget eller for lidt kalk kan forårsage skadelige virkninger på din græsplæne græs. Med nogle omhyggelig overvejelse, kan du dog undgå disse problemer ved at anerkende sladderhank tegnene på over kalkning på plænen græs.

Kalk og græs

Som nævnt, bruges kalk til at justere pH i jord. Mere specifikt bruges kalk til at øge en jordens pH-værdi, når det er for lav til at støtte sunde græssets vækst. Ideel jordens pH-værdi er meget variant på geografiske område og på typen græs du voksende, men generelt en jordens pH-værdi mellem 6,0 og 7,0 er ideel. Kommercielt tilgængelige jord pH testere kan angive surhedsgraden i jorden nedenunder din græsplæne; Hvis din jord registrerer nedenfor 6.0, kan lime være et effektivt middel til at nå den ideelle jordens surhedsgrad.

Virkningerne af over kalkning

Græs vokse godt i en ideel jordbundens surhedsgrad rækkevidde, hvilket betyder, at en alt for sure jord kan være lige så problematisk som en, der ikke er sure nok. En alt for basisk jord vil fælde kvælstof, fosfor, jern, mangan, bor, kobber, zink og andre plantenæringsstoffer i en stat, at planter ikke kan absorbere dem. Virkningerne af disse næringsstoffer, at blive berøvet fra græs planter resultater i brune og gule pletter, reduceret vigor og øget følsomhed over for græs sygdomme.

Behandling af en Overlimed græsplæne

Hvis din plæne er brudt ud i gule og brune pletter og du mener, at årsagen til at være over kalk, lidt kan gøres korte af justering mængder af kalk du bruger til at genskabe jordens surhedsgrad til ideelle niveauer og tillade din græsplæne til at vokse tilbage på sin egen. Medmindre skade fra over kalkning var særligt alvorlige, vil græsset genoptage sund vækst over hinanden følgende sæsoner, selvom du skal bruge en anden jord ændringsforslag for at gøre jord mindre alkalisk.

Beløb anbefalinger

Mængden af lime bruge afhænger af flere faktorer, såsom dit klima, dit geografiske område, arterne af græs du vokser og typen af kalk du har købt. Altid Følg instruktionerne mærket på kalk du køber, og justere kalkning til din græs og jord individuelle behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com