Før rejsen Tjekliste for en Yard Jockey

May 28

Før rejsen Tjekliste for en Yard Jockey

Før indførelsen af biler, folk plejede at ride heste. En yard jockey (også kaldet en græsplæne jockey) var mere end blot en pryd statue. Værftet jockeyer var faktisk ornamentale hitching indlæg. I dag, værftet jockeyer er en fælles græsplæne skulptur, men shipping en kan være en vanskelig opgave. Nogle er lavet af beton, som er meget tung, men også meget skrøbelige. Andre er lavet af plast komposit, som er lettere og stærkere. Før du leverer din værftet jockey, nogle omtanke og planlægning er nødvendig.

Vægt overvejelse

Vægt er en vigtig overvejelse. Hvis din værftet jockey er lavet af beton eller støbejern, kan vægten være en faktor. Mange husholdninger rederier vil ikke skibet forbi en vis vægt. For eksempel United Parcel Service vil ikke skibet over 150 pounds af regelmæssig husholdningsbrug lastbiler, men brug for UPS fragt. Opnå en husstand skala og vejer din jockey. Hvis vægten er uden for grænserne for nogle luftfartsselskaber, vil du have til crate det og sikre kasse til en palle. Fragtselskaber vil derefter kunne sende det.

Skader overvejelse

En anden overvejelse er skader. Hvis din værftet jockey er lavet af beton, vil det ikke tage understreger godt. Du bliver nødt til at beskytte det med boble indpakning, og omslutter det stramt i en kasse, så det ikke rasle rundt. Værftet jockeyer lavet af plast kompositter er holdbart og let, men stadig bør være pakket ind i bobleplast til at forebygge skader. En solid kasse lavet af tynd krydsfiner er egnet til at forhindre skader på enten en.

Størrelse overvejelser

Nogle luftfartsselskaber sender ikke en kasse forbi visse størrelsesdimensioner. UPS, for eksempel, har en begrænsning på 108 inches i længden. De er i stand til at levere større pakker via deres fragt division, men fragt gebyr. Andre luftfartsselskaber har forskellige politikker, så det er bedst at shoppe rundt for et luftfartsselskab, der kan tilbyde de billigste sats.

Tab og skader forsikring

Tab og skader forsikring bør være på kontrollisten. Hvis din værftet jockey er en antik, så er det bedst at have det professionelt vurderes for at angive et beløb om tab og skader. Alle luftfartsselskaber tilbyder forsikring. Køb niveau af dækning af forundersøgelsen, og sørg for politikken angiver hvilke kriterier gælder for tilbagebetaling i tilfælde af carrier skader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com