Forankre et træ gelænder til en konkret dæk

August 2

Forankre et træ gelænder til en konkret dæk

Smedejern eller galvaniseret stål cyklon hegn er typisk installeret oven på en betonplade; deres mindre størrelse gør det lettere at sikre indlæg mod at blive afinstalleret på grund af understreger på hegnet eller gelænder. Træpæle, på den anden side er sværere at sikre at beton af to grunde: træ rørende beton vil rådne meget hurtigere end træ, som ikke rører beton og størrelsen af normale træ hegn stillinger, som regel 4-4-inches, kan svække den betonplade, sig selv, således svække hele strukturen, herunder hegnet eller gelænder. Brug fremstillet stål hegn post støtte parentes, fås i flere stilarter, at montere et træ gelænder støtte indlæg på din konkrete gårdhave.

Instruktioner

•Mark den placering, hvor den plankeværk stillinger vil blive installeret oven på den konkrete dæk.

•Fit i bunden af 4 x 4 post til metal støtte beslag. Placer det, så når det er boltet det linjer op med de tilstødende rækværk støtte stillinger, uanset om de er i jorden eller på den konkrete dæk. En mason's linje trukket fra stakes i hver ende af det foreslåede rækværket er hjælpsomt at bestemme den korrekte position.

•Kontrollér et mærke på betonunderlag gennem bolt huller på metal hegn post støtte beslag, ved hjælp af et uudsletteligt mærke og sikre, at stillingen er i den korrekte position. Afsætte den træ indlæg.

•Drill huller i beton på alle fire hjørner af støtte beslag på de afmærkede steder, ved hjælp af en 3/8-inch konkrete borehoved.

•Pound 1/2-inch konkrete anker ærmer i de forborede huller, ved hjælp af en hammer. Omhyggeligt pund dem i således at deres top nedenfor eller endda med overfladen af betonplade, der vil sikre, at hegn post støtte beslag sidder niveau på beton.

•Sæt metal støtte beslag på plads over de rede huller. Indsæt bolt del af konkrete ankre gennem hullerne i hegnet post støtte beslag og drive dem ind i de konkrete anker ærmer, ved hjælp af en skruenøgle. Spænd boltene lige nok så at metal hegn post støtte beslag sidder uden vuggende.

•Sæt bunden af en 4 x 4 plankeværk indlæg i den tilhørende beholder på hegn post beslag. Brug en elektrisk skruetrækker til at installere en galvaniseret træ skrue i hver af de fire sider af stillingen, efter de tilsvarende huller i del af den støtte beslag som sidder i bunden af post. Dette vil stabilisere stillingen og hjælpe med at holde det stående oprejst når kræfter som vind eller folk skæve handle rækværket.

Tips & advarsler

  • Denne metode fungerer bedst på beton plader, der er tykkere end 4 inches. Tyndere plader kan ikke har tilstrækkelig masse til tilstrækkelig støtte hegn eller gelænder støtte stillingen efter hullerne er boret, og boltene kan trække sig ud af beton under flytning og stress af kraftig vind.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com