Foråret pære buketter

January 2

At tilføje friske foråret indretning til dit hjem eller sammensætte en farverig og dybtfølte gave til en ven, prøve at lave en buket med foråret pærer. Herunder din yndlings blomstrer i buketten kan gøre blomst arrangement, både visuelt tiltalende og betydelig.

Størrelse

En ende tabel i stuen eller en lille morgenmad nook vil se meget mere tiltalende med en lille foråret pære arrangement; Du kan bruge en klart glas vase til at vise en lille klynge af Tusindfryd eller påskeliljer i rummet. For et større område, som den formelle spisestue, kan en keramik vase i en pastel farver som lys pink, hvid eller gul huse en større foråret pære buket med højere blomster gerne tulipaner.

Betydning

Hvis du giver en foråret pære buket som en gave, præsentere blomster, der har særlig betydning for modtageren. For eksempel, præsentere en buket af påskelilje blomster til en mor, der har haft en baby i foråret, da blomsten repræsenterer i marts måned og er et symbol på nye begyndelser. Give en foråret pære buket, der omfatter hyacinter til nogen hvis kærlighed og venskab du virkelig sætte pris på, da blomstrer repræsenterer oprigtighed.

Farver

Farven på foråret pære buketter også besidder særlige betydning og kan forbedre dit hjem decor. For eksempel, gule blomster som Tusindfryd repræsentere lysstyrke og venskab, og bør indgå i dele af dit hjem, hvor venner er velkomne. Lilla blomster som lilla og hyacinth er et tegn på royalty eller udtryksfulde følelser og kan blive præsenteret for mennesker i dit liv, som er energiske og aktive.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com