Forbedringer for en sydlige Ranch stil hus

February 5

Et hus i det sydlige ranch stil er kendt for en bred, enkelt-historie design. Større ranch hjem kan endda sprawling, men de kan synes mangler i pizazz. At forbedre en sydlige ranch, ændre forreste del af huset, så det er ikke længere genkendelige fra kantstenen, eller foretage indvendige ændringer. Du er ikke fast med begrænsningerne af en simpel plantegning.

Overdækket indgang

Nogle Southern style ranch huse er almindeligt--bred, flad og med simple tag linjer. Ændre hjems ydre ved at tilføje en dramatisk overdækket indgang. Planlæg at bygge et udhæng, der tilføjer til den forreste post uden at ændre det eksisterende tag. For eksempel, tilføje en tømmer overhæng understøttes af træpæle, der forbinder med en halv væg plantageejere lavet af mursten. Døren er maskeret ved at udvide posten, og resten af boligens ydre ser ikke almindelig fra kantstenen.

Vinduet Dressing

Dressing up-vinduer på en sydlige ranch giver mening, når disse vinduer har ingen ydre kendetegn, såsom markiser, smedejern gitre eller skodder. Tilføj enkelt skodder i en lys farve til dekoration formål kun på begge sider af hvert vindue, og udfør de nye udseende med smedejern altankasser. Selv om disse forbedringer ikke kan synes så dramatisk som en overdækket indgang, er de omkostningseffektive. Disse forbedringer også opdatere hjemmet uden at ændre den forfra.

Glas Dividers

Inde i hjemmet kan du også ændre indvendige vægge uden større renovering omkostninger. At gøre soveværelse føler sig helt anderledes, endnu mere åbne, fjerne den mur, der adskiller soveværelset fra master badet. Tilføje et glas væg divider med en indbygget glasdør. Denne væg kan sættes yderligere ind på toilettet for at gøre soveværelset større eller yderligere ind i soveværelset til at gøre badeområdet større. Oprette personlige oplysninger ved at hænge gulv til loft-gardiner fra et spor i loftet.

Visuel rumdeler

Visuelle dividers bryde op plads i en nyere ranch hjem med en stor stue. Hvis loftet og væggene er alle hvide, er adskille de forskellige områder af opholds-, spise og familieværelse visuelt vanskeligt. Tilføjelse af noget så simpelt som en cedar loft stråle i en mørk træ opdeler to værelser, stue og spisestue. Tilføje en faux eller ægte pejs og indbyggede hylder på hver side til at ændre en almindelig væg i samme rum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com