Forberede en Front Load Washer for forsendelse

December 8

Forberede en Front Load Washer for forsendelse

Flytning eller forsendelse et stort apparat er vanskeligt. Front-loader vaskemaskiner er tunge elementer, der kræver pleje når afsendt. Apparaterne er ikke beregnet til rejser. For meget vibrationer eller ukorrekt tilberedning af apparatet kan medføre skade på tromme, døre eller intern motor. At tage sig tid til at forberede en front-loader vil forsikre, at produktet ankommer til sin destination sikkert. Ordentlig forberedelse tager meget lidt tid og kræver kun et par punkter.

Instruktioner

•Fjern alle udvendige forbindelser. Fjerne vand og afløb slanger med brug af et sæt justerbare tænger. Vandslanger Skru men er stramme. Tænger vil lette fjernelsen af vandslanger. Afløbsrør glider ud, men du bliver nødt til at fjerne knivspids klemme med Tang ved at snuppe hænder af klemme, to små fremskrivninger, der er let synlige, når man ser på klemmen, mens du trækker på slangen.

•Tag netledningen ved at afbryde de elektriske forbindelser indeni den bageste adgangspanel med en skruetrækker. Skru fastholde skruen for adgangspanel, og Skru de elektriske forbindelser. Træk ledningen gratis. Stram skruerne og geninstallere dækslet over kontrolpanelet. Hæve fødderne af vaskemaskinen, indtil de er fuldt forsænket ind i vaskemaskinen. Fødderne rejse ved at dreje dem uret.

•Sæt skive på en lille-apparat Palle hvis man er til rådighed. Anker skive til pallen med en skralde strop eller reb.

•Stræk tape fra indersiden af tromlen til ydersiden af vaskemaskinen. Anvende tre eller fire stykker på modsatte sider af tromlen, således at tromlen ikke vil flytte eller spin under forsendelsen.

•Throw nogle meget store puder inde i tromlen. Puder skal fylde rummet helt og anvende pres mod døren. Puder, stabilisere ved at trykke mod døren, tromlen vandret så tromlen ikke er vuggende frem og tilbage under forsendelsen. Brug ikke tunge genstande som tunge genstande kan Skift under forsendelsen.

•Tape døren, adgang paneler og pull-out flydende rum lukkede.

•Sæt cornerboards, tunge plader af pap, bøjet i 90-graders hjørner, at hvert hjørne af vaskemaskinen. Sikre disse på plads med shrink wrap eller tape. Sørg for, at shrink wrap eller bånd kan også sluttes til pallen hvis du har brugt en.

Tips & advarsler

  • Skibet vaskemaskinen og vaskemaskinen stå separat. Tape fjerner nemt med lidt knofedt og rengøring løsning så vær ikke bange for at anvende rigelig mængder af forsendelsestape tromlen, døre eller andre komponenter. Skrive dimensionerne af skive på alle etiketter, der vil blive knyttet til hurtig reference.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com