Forberedelse til flisebelægning et brusebad Surround

March 25

Forberedelse til flisebelægning et brusebad Surround

En flise installation til sidste i år, især i et vådt område som et brusebad eller badekar er der en række forberedende skridt, der skal træffes. Fra fugt barriere til den korrekte substrat til brugen af vandtætning produkter, der er forskellige handlinger, der kan træffes for at beskytte installationen, og at kende de rigtige kan give dig et produkt, der vil vare hele livet.

Fugt barriere

En fugt barriere er et af de vigtigste aspekter af en flise installation til brusere og baljer. Den mest basale form er et lag af plastfolie bag substrat, mellem det og væggen studs. Arket er tacked på plads med hæfteklammer på knopperne, og derefter underlaget er installeret oven på den. Presenningen er tilladt at køre lange og installeret hele vejen ned i gryden, bruser.

Vandtæt underlag

Der er en række vandtæt underlag på markedet, der har en indbygget on vandtæt belægning på den ene side af produktet. Disse er beregnet til at blive installeret i stedet for drywall eller beton bestyrelser. Når de er installeret, er de indvendige hjørner og alle skruehuller dækket med silikone caulk at oprette en uigennemtrængelig lag af beskyttelse oven på underlaget, at flisen kan installeres direkte på.

Vandtæt membran

Membran systemer er lavet af syntetiske stoffer og er den dyreste på grund af den overlegne beskyttelsesniveau, de leverer. Hovedsagelig mat plastplader, du kan skæres med en hobbykniv, de giver en antifracture membran og vandtæt membran alle på samme tid, når de er installeret korrekt. De kan nemt wrap hjørner, hvilket gør dem ideelle til brusebad omgiver, fordi de kan bære rundt til balje.

Maling-on imprægnering

Den nemmeste at bruge er maling på vandtætning produkter. Disse tætningsmidler er malet på med en pensel eller en paint roller. Den flydende latex er udsat for luft og fordampning, hærder det ind i en vandtæt lag af latex, der er tiltrådt installation overfladen. Det er den samme form for beskyttelse, som de vandtæt underlag brug, men det er malet på efter kendsgerning i stedet kommer forberedt på den måde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com