Forbrugeren Guide til at købe et køleskab

May 16

Forbrugeren Guide til at købe et køleskab

Du har besluttet dig har brug for et nyt køleskab, men der er så mange modeller at vælge fra, kan du har ingen idé om hvad præcis du leder efter. Hvis du ikke kan foretage et valg blandt hundredvis af figurer, størrelser og valgfri klokker og fløjter, er du ikke alene. Mange mennesker har haft til at læne sig tilbage og genoverveje hvad de mener er vigtigt i deres Hvidevarer i denne moderne tidsalder. Hvis du føler dig en smule overvældet, ikke haste til at købe noget, indtil du har tænkt over det.

Instruktioner

Før du går til butikken

•Measure den plads, hvor køleskabet vil. Brug et målebånd (prøv ikke at øjeæblet det), og sørg for at du får højde, bredde og dybde. Derefter måle eventuelle døråbninger, du bliver nødt til at bringe køleskabet gennem.

•Decide på en størrelse. Første, du skal overveje, om dit nye køleskab vil passe i det rum, hvor den gamle, er nu. Så er du nødt til at tænke på hvor meget mad du vil holde på én gang. Ikke blive overtalt til at købe et større køleskab end du har brug for af en sælger; i stedet sætte en størrelsesgrænse på forhånd og holde sig til det.

•Vælg hvilke funktioner der er must-haves. Nedskrive en liste af funktioner, såsom en ice dispenser i døren eller et indbygget vin rack, og mærke dem "nødvendigt", "rart at have", og "unødvendige". Denne liste behøver ikke at være udtømmende, men det vil hjælpe indsnævre dit valg, når du kommer til butikken.

•Tjek for noget ekstra, skal du måske ud over funktionerne, du har valgt, som adgang til en vandlinjen for vand dispenser ønskede på døren. Udsigt over noget simpelt som dette kunne være en dyr fejltagelse.

•Pick ud af en stil du ønsker. Normalt den indbildt layout, jo dyrere bliver køleskabet. Den gamle fryser-on-top stil er stadig den mest populære langt, mens fryser på bund stilarter med franske døre har en klassisk, moderne føler til dem.

Browsing valg

•Look kun på de køleskab, der passer til hvad du tidligere besluttet på. Lad dig friste af andre modeller; du kender allerede din ideelle størrelse, stil, og nogle af de grundlæggende funktioner, du ønsker.

•Åbn display køleskabe og check ud på hylderne. Vil du se, om de er justerbar.

•Look i ismaskinen. En stor en vil tage en masse af din fryser plads; har du brug for så meget is?

•Kontrollér ud om der er knopper og switche på temperatur kontrol og crisping skuffer, eller hvis du har digitale skærme og tryk puder. Disse funktioner kan støde op dine omkostninger lidt, men du kan beslutte, de er ønskeligt over manuelle kontroller.

•Sørg for, at når du åbner dørene, der er tilstrækkelig plads inde i køleskabet. Det kan se stort på ydersiden, men som ikke nødvendigvis omsætte til store på indersiden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com