Forbrugeren Guide til Central Air enheder

January 18

Et vigtigt aspekt at overveje, når du vælger en central klimaanlægget er energieffektivitet. Varmepumper er mere effektiv end centrale klimaanlæg og effektivt varme og køle dit hjem. Dog er varmepumper ikke muligt i nogle regioner, så en central aircondition-enhed er en bedre løsning.

Effektivitet Ratings

Når man sammenligner afkøling systemer check ratings; specielt den sæsonbestemte energi effektivitet ratio. Denne bedømmelse er ankommet på ved at dividere den afkøling output med power input for at ankomme på en hypotetisk gennemsnitlige amerikanske klima. Højere årstidens energi effektivitet forholdet ratings angive mere effektiv luftkonditioneringsanlæg. En rating på mindst 14,5 anbefales af American Council for en energieffektiv økonomi. Energy efficiency ratio er en anden bedømmelse tages hensyn. ACEEE anbefaler en energi effektivitet forholdet mellem mindst 11.6 for de fleste regioner i USA

Systemer

De mest almindelige design af centrale klimaanlæg er split-system. I split-system flyder et kølemiddel mellem en indendørs fordamperfladen og en udendørs enheden boliger kondensator og kompressor. En blæser fan cirkulerer den afkølede luft i hele huset via samme kanalen arbejde, der er brugt med tvunget luft ovn eller luft handler. En varmepumpe er en variation af split-system. Der er en luft handler inde i huset og en udendørs enheden, der trækker det varme fra huset og re cirkulerer den afkølede luft hele. Forskellen er at denne samme enhed udvinder varme fra den udvendige luften eller på jorden og pumper det ind i huset skal være opvarmet og recirkuleret for at opvarme huset.

Ductless mini Split System

Huse, der er udstyret med hydronisk varme systemer, hvor vandet bruges til opvarmning af værelser er ideelle til mini split air condition system. I mini split-systemet er der brugt en udendørs kondensatoren/kompressor enhed sammen med individuelle luft handlere i hvert værelse. Ledningsnet, der holder kølemiddel, kondensat og el-ledninger er tilsluttet fra individuelle rumluft håndterer den eksterne enhed.

Entreprenører

Nøglen til at vælge den relevante centrale klimaanlæg for din region og klima er at vælge en entreprenør. Check med dine venner og slægtninge til henvisninger og forespørge i baggrunden af potentielle kontrahenter. Rådføre sig med de lokale Better Business Bureau poster for alle mulige klager. Serviceplaner er også en vigtig del af de samlede installationsprocedurer, så sørg for at dette omfatter arbejdsgarantien, rutinemæssig inspektion og reparation rabatter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com