Fordele af brændeovne

July 11

Uanset om du opvarme dit hjem udelukkende med træ eller lys bare en lejlighedsvis brand for at tage chill off, er du blandt den tredjedel af USA, som anvender alternative brændstoffer. Brændeovn fremskridt nu give luft vasket glas at se flammerne, støbt jern, stål eller fedtsten konstruktion og design, der vil supplere enhver indretning. Kedelig sort som den obligatoriske farve har afløst af emalje såsom elfenben, jæger grøn, crimson rød og endda safir blå sammen med matchende emalje stove pipe. Det er en spændende ny verden af brændeovne, med priser der spænder fra $300 til over $3.000, afhængigt af størrelse og stil.

Strømsvigt

Hvis du bor i en by, hvor 30 eller 40 andre folk deler din bygning, er så det varme aspekt af daglige liv taget hånd om for dig. Betaler din husleje og egenskaben ejeren giver dig med varme. Men hvis du ejer dit eget hjem og afhænge af elektricitet til at drive dit varmesystem, derefter en strømafbrydelse af enhver betydelig længde i løbet af vinteren bliver et stort problem, eventuelt livstruende. En brændeovn giver en boligejer med fred i sindet. Fornødenheder af varme, lys, evnen til at tilberede og opvarme vand til at bade med er alle velkommen biprodukter af denne uafhængighed.

Brændstofomkostninger

Mange mennesker i USA har adgang til en ubegrænset forsyning af gratis træ, som sætter deres brændstof koster udgifter til opvarmning deres hjem på næsten nul. Selvfølgelig der er omkostninger involveret, måske til en ny motorsav blade eller en tarp at dække brændestablen, plus din arbejdskraft, men i forhold til fuld årstidens varmeregning, prisen er ubetydelig. Krydret træ, der er tørret i en træ kaster i et år eller to er tilgængelige fra lokale iværksættere til en pris.

Skræddersyet

Der er mange valgmuligheder for en person at vælge fra, når det kommer til at købe en brændeovn. Ovne bygget efter 1992 er alle blevet EPA certificeret til at være mere effektiv og mindre forurenende. Disse nyere brændeovne give mere varme end ældre ovne gjorde ved re afbrænding af skadelige gasser fra det træ, der normalt ville gå op i skorstenen. Producenter som Jotul, Hearthstone, Lopi, Vermont Castings og Vogelzang give forskellige modeller og stilarter, der opfylder de specifikke kvadrat-optagelser krav en boligejer har. Hvis det overhovedet er muligt, bør en brændeovn giver mere BTUs end er forpligtet til at varme i hjemmet, så at det ikke skal operere på maksimal kapacitet hele tiden.

Go Green

EPA tvunget producenterne til at overholde deres specifikationer ved at reducere mængden af partikler, der kommer ind i atmosfæren som følge af brændende træ til 4,1 gram pr. time. Brændeovne med katalysatorer skulle være 72% effektive, mens de ikke-katalytiske brændeovne var forpligtet til at være 63% effektiv. De ældre ovne inden forordningerne var så lavt som 40-50% effektiv. Så dagens brændeovne brænder renere og mere effektivt end nogensinde før. Sparer elektricitet, naturgas eller propangas ved afbrænding af træ hjælper med at reducere carbon footprint som menneskeheden forlader. Det er stadig op til ejeren af brændeovn til at handle ansvarligt og altid bruge krydret træ i stedet for grønne træ, der vil producere mere røg og slip effektiviteten af ovnen. Det faktisk bruger nogle af BTUS, der producerer for at tørre det ud, da det brænder, så resultatet er mindre varme i hjemmet, og mere creosot oprustning i skorstenen.

Kontrol

Brugeren kan styre, hvordan træ brænder bare af hvilken type af træ han vælger. Forskellige typer af træ har forskellige brændende effekter--f.eks løvtræ lide hickory eller hvid eg giver høj BTUS og lang brænde tid, i modsætning til bløde træsorter som ahorn og poppel, brænder varmt, men meget hurtigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com