Fordele og funktion af olielampe

January 26

Fordele og funktion af olielampe

En olielampe er en simpel fartøj med en væge, der brænder olie. Folk bruge olielamper til at producere varme eller lys.

Historie

Historikere mener, at den første olielampe foregik i løbet af stenalderen. Undersøgelser tyder på, at mennesker brugt udhulet rock, foret med absorberende mos, som var gennemblødt med animalsk fedt, og derefter antændes. Little gjorde de ved, at denne enkle principal ville tjene som grundlag for de mange mere omfattende design til følge.

Fordele

Olielamper producere ingen røg rester. Plus er de lugtfri, så de ikke vil konkurrere med nogen andre duftstoffer i dit hjem. I forhold til en væge på et stearinlys, vil ikke en væge på en olielampe tage så lang tid at brænde ud.

Funktion

I fortiden, blev olielamper brugt til religiøse og jagt formål, samt at bringe lys ind i boligen før elektricitet. I øjeblikket, folk holde olielamper til nødsituationer, der vedrører strømudfald samt til dekorative formål, og mange betragter dem som samlerobjekter.

Typer

Olielamper kommer i mange forskellige former, mønstre og størrelser, og kan være lavet af forskellige materialer med glas er den mest populære. Typer af olier, der kan bruges i en olielampe omfatter paraffinolie (voks), generiske lampe olie, Petroleum og citronella.

Advarsel

Gas- og petroleum-baserede lamper er sikrere at bruge og betjene end olielamper (eller lanterner). De er også perfekte for nødbelysning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com