Fordele og ulemper af hårdttræ gulvbelægning vs bambus

April 21

Fordele og ulemper af hårdttræ gulvbelægning vs bambus

Både træ og bambus er holdbar gulvbelægning optioner, men der er nogle forskelle til at overveje når du foretager et valg. Mens for nogle kan det være en personlig præference, omfatter andre vigtige faktorer omkostninger og øko-venlighed.

Bambus Pros

Bambus er en type af græs, ikke et træ. Således, det vokser hurtigere og kan høstes før, typisk på tre til syv år. Mange mennesker anser bambus til at blive en mere miljøvenlig løsning end løvtræ. Det kan også være installeret, bruger de samme metoder som at installere hardwood gulve. Bambus gulve kan farves mange forskellige farver. Bambus er meget holdbare og termite resistente. Termitter er dog tiltrukket af den bløde indvendige dele af bambus stilke. Når denne del er fjernet og bambus behandles naturligt eller kemisk, det er ikke længere attraktivt for termitter og kan være en god mulighed for termite-udsatte områder. Selv om omkostningerne varierer meget, er bambus generelt en billigere løsning end løvtræ.

Bambus ulemper

En af de største ulemper ved bambus er inkonsekvent produktkvalitet. Holdbarheden afhænger af bambus arter anvendes og hvordan det blev fremstillet. Dette kan variere fra firmaet, og der er nogle virksomheder, der sælger lav kvalitet bambus. Lav kvalitet bambus kan være så blød som fyr, mens høj kvalitet bambus kan være stærkere end ahorn. Da brugen af bambus er nyere i USA end løvtræ, endnu dens levetid skal fastlægges. Et argument mod bambuss øko-venlighed er, at nogle af bambus kommer fra Asien, så der er en masse brændstof og transportomkostninger. Andre klager formaldehyd undertiden er anvendt, som kan forårsage sundhedsproblemer. Det er vigtigt at forskning virksomheden og produktet før du køber.

Hårdttræ Pros

Mange boligkøbere ser på trægulve som en positiv egenskab; således kan hårdttræ bidrage til øget hjem værdier. Hårdttræ gulv holdbarhed varierer afhængigt af arter. Pine er en blødere træ, mens ahorn og eg er sværere. Der er mange valg af skoven og pletter tilgængelige, når du vælger hårdttræ. Trægulve kan også være refinished.

Hårdttræ ulemper

Trægulve er ikke i stand til at håndtere fugt samt bambus. Vand kan warp gulvene, og hårdttræ er ikke god i værelser med en masse fugt, såsom et badeværelse. Trægulve er tilbøjelige til at blegne i sollys. Der er UV belægninger til at beskytte imod dette, men gentagne sollys gennem årene stadig kan falme træ. Trægulve kan let ridset og bulet. Mens mere budget-venlige muligheder er tilgængelige, kvalitet trægulve stadig tendens til at være dyrt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com