Fordele og ulemper af væg- og gulvbelægninger

April 28

Væg- og gulvbelægninger komplet et værelse. De giver en følelse af komfort og varme til husets omgivelser. Boligejer kan vælge brugerdefinerede farver og designs der passer til møbler og sætte stemning. Vægbeklædning består af tre typer: vinyl-belagt papir, stof-backed og papir-backed. En boligejer kan kombinere perfekt væggen der dækker en bred vifte af gulvbelægning optioner som vinyl, tæppe, træ og flise. Hver væg og gulve option tilbyder sine egne fordele og ulemper, som en boligejer bør være opmærksom på før du installerer.

Væg dækker fordele

Stof-backed vægbeklædning giver den største liv. Det har fleksibilitet, som gør muren der dækker lå langt over revner og mangler på de vægflader. Stof-backed belægninger tilbyder også passende smudsafvisende evne. Vinyl-belagt papir belægninger kommer i en bred vifte af yderst indviklede mønstre. Papir-backed vinyl belægninger kan modstå en enorm deal af misbrug. Hvis noget bliver på papirets overflade, kan det nemt være skrubbes ud. Papir-backed vinyl er et anstændigt valg til områder med høj trafik og aktivitet som køkkenet.

Væg dækker ulemper

Stof-backed vinyl kommer ikke i mange designs eller mønstre. Dens udseende er normalt begrænset til solide farver og sjældent kommer i udskrifter. Vinyl-belagt belægninger vil ikke skjule en væg mangler. De mønstre og farver på den vinyl overflade bære ofte over tid. Papir-backed vinyl vægbeklædning bør ikke anvendes i områder med overdreven luftfugtighed såsom badeværelset. Den dækker papir tilbage absorberer vand og til sidst vil falde fra hinanden.

Ordet dækker fordele

Trægulve bringe varme til et hjem. De tilbyder også holdbarhed og en nem at rengøre overfladen. Tile Gulvbelægning er let at rengøre og kan modstå vand uden skader. Vinylgulve tilbyder værdi og kommer i en bred vifte af farver og mønstre. Det bærer godt og renser let. Når det bruges i et badeværelse, modstår det skader fra vand. Tæppe tilbyder varme på et koldt gulv i vinteren og vil reducere lyden.

Ordet dækker ulemper

Trægulve skrammer nemt og kan lide skade fra vand. Gulvbelægningen kan også vise fading. Træ laminat kan adskille eller boble. Trægulv kræver ofte professionelle lakering. Overdreven luftfugtighed kan også skade træet. Tile Gulvbelægning kan føles koldt i vintermånederne. Tæpper vil fælde støv og snavs. Det kræver hyppig støvsugning og rengøring for at bevare sit udseende. Den løber fibrene bliver også fælde i lugte og pletter. Vinylgulve kan rive. Det også føles koldt for fødderne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com