Fordele og ulemper ved betonplade gulve

October 29

Beton er ofte bruges til at fylde bunden af et hus, oprette kælderen og gøre et solidt fundament. Men hvis du ikke hælde beton så beton plader er en anden alternativ til kældergulve og vægge. Der er både fordele og ulemper ved at bruge disse plader i dit hjem, selv om.

Holdbarhed

Beton, er som regel en ekstremt lang varig og holdbart materiale. Mens træ gulve eller vægge kan er rådne eller pause, konkrete lige så langvarig så mange sten. Dog kan visse miljømæssige faktorer såsom indefrysning vand forkorte levetiden for beton af svækkelse eller knække det. Men skaden tager normalt tid og det ændrer ikke det faktum, at korrekt pleje for, din betonplade gulve kan vare i årtier i stedet kun en håndfuld år ligesom nogle andre materialer.

Farve

Farven på betonfliser plejede at være en stor ulempe, som konkret kun kom i grå. Men der er muligheder for farve og udsmykning dit betonplade gulv. Kan du lægge tæppe over betonen for eksempel, men for boligejere, der ønsker at udnytte beton i stedet for skjule det, syre pletten er en mere fælles rute. Syre pletten, når de anvendes korrekt, vil ændre farven på betonen og oprette interessante nuancer og mønstre på dine plader. Det kan være dyrt og tidskrævende, selv, og når syre pletten er blevet lagt, det ikke kan fortrydes.

Isolering

En af de største problemer med betonfliser er, at de er en enorm energi dræne. Beton plader adfærd varmen nemt, hvilket betyder, at de har tendens til at være konstant koldt, og at de vil sifon off varmen til hvad der er på anden siden af dem. Dette problem kan afbødes med ordentlig planlægning selv. Hvis du isolere en betonplade gulvet vil enten ved at sætte noget på toppen af det (som tæpper eller en beskyttende belægning) eller noget snavs side af plader til at stoppe varmen fra flygter (som reflekterende isolering) så afløbet blive minimeret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com