Fordele og ulemper ved boligopvarmning Oil

October 16

Fordele og ulemper ved boligopvarmning Oil

Der er forskellige fordele og ulemper ved boligopvarmning oil. Brændstoffet modtager højtydende mærker fra bygherrer og husejere. Ved første øjekast olie synes at være den billigere løsning ved opvarmning, men overveje backend-omkostninger. Vælg ikke olie som et hjem opvarmning metode, hvis du søger en miljøvenlig indstilling.

Ydeevne

En fordel ved boligopvarmning oil indebærer ydeevne. Olie brænder 400 grader varmere end naturgas eller elektricitet, så olie-opvarmet hjem varme hurtigt. Nuværende olie-varme systemer brænde renere end tidligere designs, minimere udgivelsen af sod i det omkringliggende område, kendt som en puffback. Forårsaget af defekte tændingen afbrydere, ske puffbacks når olie dampe samles under en tænding stall. En lille eksplosion opstår, når kontakten er endelig oplyst, frigive støv og dampe. Potentialet for puffbacks er blevet reduceret, men ikke elimineres, at skabe en ulempe for boligopvarmning oil.

Bærbarhed

Bygherrer liste portabilitet som en fordel af boligopvarmning oil. Hjem beliggende i områder betragtes som utilgængelig af andre varme metoder udnytte olie varme. Rør lede olie fra en nærliggende indeslutning enhed til boligen. Skibe, der transporterer store mængder af olie på en regelmæssig basis, skaber situationer anses for en ulempe af olie. Spildt hjem fyringsolie skaber ikke en brandfare, men gør en negativ langvarig indvirkning på omgivelserne. Afhængigt af størrelsen af olieudslip, kan oprydning tage måneder.

Miljøpåvirkning

Hjem fyringsolie brænder rent og indeholder ingen kræftfremkaldende stoffer, en stor fordel. Når korrekt installeret, producere olie-baserede varmesystemer.003 af partikelemissioner, der forårsager luftforurening. På grund af sin status som en ikke-vedvarende energikilde, kan hjem fyringsolie ikke erstattes. En anden ulempe ved olie omfatter dannelsen af kuldioxid, en drivhusgas, der bidrager til nedbrydning af ozonlaget. Kuldioxid og svovldioxid svovltrioxid også dannes. Forbindelser bistå med oprettelse af syreregn, der ødelægger skove og undergraver klipper og bygge murværk.

Omkostninger

Boligejere nævner omkostninger som en fordel af boligopvarmning oil. Oliepriserne er i gennemsnit 2,5-5,5 gange lavere end El-baseret varme. Konvertering fra en ældre gas ovn til en olie-baseret system betydeligt reducerer varmeudgifterne. Olie varme er en omkostningseffektiv metode til opvarmning større boliger. Fordi olie ovne køre på elektricitet, indebærer en af ulemperne ved hjem olie varme elregning stiger. Kunder skal budget for brændstof levering med jævne mellemrum. Parlamentet går kold, når tanken går tom.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com