Fordele og ulemper ved et hjælpeprogram vask i vaskerum

March 8

Utility dræn i vaskerum hjælpe ud, men til en pris. Når du skal pre sættetid et element, eller bare vaske en eller to stykker, er de en stor hjælp. Dog ekstra VVS er nødvendig for at vedhæfte hjælpeprogram vask, og spørgsmålene om rummet bliver vigtigt, især hvis dit hjem er lille. Ved at forstå, hvad disse fordele og ulemper er, kan du træffe en informeret beslutning om at have et hjælpeprogram vask i aundry værelse.

Pro: anvendelighed

Et hjælpeprogram vask er nyttige armatur, der kommer i praktisk, hvis du har én eller to artikler til at vaske. Du behøver ikke at spilde El kører vaskemaskinen, eller venter på en fuld belastning. Derudover kan man rense meget beskidte objekter i vasken for at undgå at fylde et badeværelse eller køkkenvasken med grunge.

Pro: bekvemmelighed

Bekvemmelighed er et plus med en vask i et vaskerum. Hvis du er nødt til at suge et stykke tøj i et par timer, behøver du ikke at bruge køkken eller badeværelse vasken. Da disse er høj-brug dræn, deaktiveres de mens du iblødsætning varen. At have et hjælpeprogram vask negerer besværet med familiemedlemmer skulle børste deres tænder i køkkenvasken, mens der bruges badeværelse vasken.

Pro: Vaske store objekter

Store objekter kan vaskes i en Tøjvask vasken. For eksempel, kan køkkenvask være for lille til at vaske en stor bradepande. Hvis du kog i en stor familie, er vaske gryder og pander i et hjælpeprogram vask en hel del lettere.

Con: Ekstra plads

Ekstra plads er nødvendig i et vaskerum til en vask. Hvis du bor i et lille hus kan vaskeri område blive trangt med tilføjelsen af en vask. Dette kan krænke bygningsreglementer, som kan angive størrelser til vaskerum.

Con: VVS

Ekstra VVS er nødvendig for en vask. En vask brug for varme og kolde vandforsyning, og en ordentlig afløb med en udluftningsanordning. Hvis Parlamentet ikke har dette, vil det skulle installeres. Væggene skal være brudt ud for at køre rørene, og derefter repareret. Hvis en blikkenslager gør alt dette, kan at omkostningerne være betydelige. Desuden hedder forbruger rapporter bladet det, at en sikkerhedsventil skal være installeret på afløbsrør samt. Dette kan være en betydelige omkostninger, da en udluftning skal trænge tag for at være i kode overholdelse. En anden bekymring er elektriske kode overholdelse, da en balje ikke kan være installeret for tæt til en elektrisk panel eller outlet. .


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com