Fordele og ulemper ved et Metal tag vs helvedesild

June 28

Fordele og ulemper ved et Metal tag vs helvedesild

Når du forbereder at have dit hjem tag refinished, eller endda taget af en stald i din værftet, bliver en af dine største valg mellem en metal- eller rullesten tag. Begge stilarter tagdækning er fælles på huse og skure ens, og hver har sine egne styrker og svagheder.

Metal tag fordele

At have et metal tag er installeret på et hjem eller kaste er ideelle for mange boligejere på grund af antallet af fordele forbundet med denne stil tag. Metaltag er yderst holdbart, og deres levetid er målt i årtier, i stedet for enkelt år. Det er nemt at finde et metal tag, der har en levetid på mere end 50 år, som kan være længere end du planlægger at holde huset. Metaltag er hurtigere at installere end helvedesild og kræver lidt i vejen for vedligeholdelse.

Metal tag ulemper

Chief Ulempen ved et metal tag er, at det er dyrere end at have en rullesten tag installeret. Priserne på både typografier variere, men konstanten er at metaltag koste mere. En anden ulempe er, at de kan være støjende under tunge regnskyl og hagl storme. På grund af metaltag lang, glat struktur kan sneen opbygge og glide ned i store plader, potentielt forårsager skade på mennesker nedenfor.

Rullesten tag fordele

En rullesten tag er at foretrække frem for et metal tag på grund af omkostningerne. Helvedesild er næsten altid mindre dyre end metal, så denne stil af taget kan være mere inden for en boligejers budget. Rullesten tagene kan tilbyde en behagelig æstetiske, for, som du nemt kan finde helvedesild i mange forskellige farveskemaer til at matche dit hjem er sidespor eller trim. Helvedesild kommer også i mange forskellige former og størrelser, så du får mulighed for at oprette det udseende, du ønsker på dit tag.

Rullesten tag ulemper

En væsentlig ulempe at rullesten tagene er deres begrænsede levetid; de fleste holder kun op til 20 år, og at livet kan reduceres, hvis du bor i et område med usædvanlig tung vindstød. Kraftig vind storme kan løsne eller selv blæse helvedesild off dit tag, resulterer i behovet for regelmæssig vedligeholdelse. Hvis du laver tagdækning jobbet selv, er installere en rullesten Tag mere tidskrævende end et metal tag på grund af behovet for at knytte hver rullesten separat.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com