Fordele og ulemper ved Faux Backsplash

February 6

Fordele og ulemper ved Faux Backsplash

En faux backsplash er en innovativ måde at skabe en unik udseende i dit køkken eller badeværelse. I modsætning til fliser eller andre sten, er en faux backsplash oprettet ved hjælp af maling, gips og andre produkter til at efterligne stone. Der er både ulemper og fordele ved at bruge en faux backsplash. Forstå både fordele og ulemper ved at installere en faux backsplash, når de beslutter, hvordan man kan afslutte dit hjem.

Pro: Brugerdefineret farve

En faux backsplash kan tilpasses til enhver farve. Latex maling kommer i hundredvis, endda tusindvis af farver. Når du opretter backsplash med maling, er det meget let at matche op nuancer og nuancer med koordinerende farver. Tage varer i rum som prøver af stof til gardiner eller af gulvbelægning til netop farve-koordinere latex maling.

Pro: udgift

Maling, fælles sammensatte og endda stencils er brugt til at oprette en faux backsplash. Disse varer er prissat betydeligt mindre end traditionelle fliser eller sten når bruges til at oprette en faux backsplash. Selvom billigere, tilføje lag af maling og puds tager mere tid end en dyrere backsplash flise.

For at skabe udseendet af fliser, bruge maler tape, der er omtrent 1/8" tyk. Ofte bil detaljering eller pin-striping tape bruges. Placer båndet på væggen hvor backsplash injektionsmørtel linje vises i et gittermønster. Fælles sammensatte, venetiansk gips og andre materialer er derefter lag over området. Yderligere art produkter, såsom latex, metallisk og endda glimmer pulver bruges til at efterligne stone. Eksperimentere med dine vægge på gips board eller plakat bord først at oprette backsplash du leder efter. Omkostningerne ved disse materialer er ofte betydeligt mindre end omkostningerne ved at installere en sten backsplash.

Con: holdbarhed

Uanset hvor mange lag af sealer eller maling er en malet backsplash ikke så holdbare som sten eller fliser. Du skal muligvis tilføje flere lag af klare sealer over faux backsplash. Årlige retouchering kan være påkrævet. Backsplash er ofte installeret for at beskytte væggens overflade og for nem rengøring. Din hånd-malet eller pudsede overflade kan ser smuk, men slid væk hurtigt.

Con: Professionelt udseende

Medmindre du er en professionel faux maler eller kunstner, bør du praksis teknikken flere gange før du anvender det direkte på væggen. Brug professionelle maler tape for de lille fugerne. Maling kan bløder under båndet og give udseendet af en uprofessionel maling job. Tage tid til at røre op alle maling beskæringer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com