Fordele og ulemper ved Gas varmen

October 10

Fordele og ulemper ved Gas varmen

Gas kan bruges til at opvarme et hjem eller andre bygning i en ovn, der tvinger opvarmet luft gennem et vent system, eller i en kedel, der varmer vand eller damp, der cirkulerer gennem radiatorer eller spoler. De fleste hjem i USA bruge enten gas eller elektricitet som varmekilde; i forhold til elektricitet, har gas både fordele og ulemper.

Omkostninger

Gas opvarmning og elektriske varmesystemer koster ca det samme beløb til at installere, selv om gassystemer kan kræve ekstra investeringer for rør og udluftning. Naturgas er næsten altid mindre dyre end elektricitet, hvilket gør gas ovne og kedler billigere at betjene end elektriske dem, selvom de bruger energi mindre effektivt. Dette opvejes delvist af den højere årlige vedligeholdelsesomkostninger gas systemer, som kræver årlige vedligeholdelse og regelmæssig rengøring.

Alsidighed

Mange gas varmesystemer kan køre på enten propan eller naturgas, mens andre skal undergå nogle enkle ændringer at skifte fra ét brændstof til den anden. Hvis disse oplysninger foreligger, naturgas er den billigere valg, men det kræver infrastruktur og distributionsnet til at være på plads. Propan tanke, på den anden side kan installeres næsten overalt.

Brændstoføkonomi

Selvom de er ofte billigere at køre, gas ovne og kedler er mindre effektive end deres elektriske kolleger når det kommer til andelen af energitilførsel konverteret til brugbar varme. Den føderale regering mandater minimale effektivitet ratings af 75 til 80 procent for gassystemer, afhængigt af vandvarmeren. Til sammenligning har elektriske varmeovne effektivitet ratings på 95 til 100 procent. Ældre, mindre effektive gasvarmere kan eftermonteres på flere måder til at øge effektiviteten.

Kulilte

Kulilte er en farlig biprodukt af forbrænding af brændsel. Elektriske varmeapparater ikke brænde noget, og er ikke en kulilte kilde, men gasvarmere gøre varme af brændende gas. I et velfungerende system, er carbonmonoxid udluftet udenfor. Blokerede filtre, ventilationskanaler eller varmevekslere, dog kan carbonmonoxid bygge til farlige niveauer inde i huset. Farveløs, lugtfri gas kan forårsage sygdom og endda død i høj nok fusioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com