Fordele og ulemper ved Gel brændstof pejse

August 10

Fordele og ulemper ved Gel brændstof pejse

Mens brændeovne eller gaspejse er de mest almindelige typer af ildsteder, giver en gel brændstof pejsen et interessant alternativ til traditionelle muligheder. Det bruger en dåse af solid gel brændstof svarende til sternoclaviculærledet dåser, der varme emner på en buffet til at generere flammer, og kræver ikke det samme set-up som et træ eller gas pejs. Men, kan du overveje fordele og ulemper ved en gel brændstof pejsen inden den beslutter om det er den rigtige pasform til dit hjem.

Pro: Let at installere

Gel brændstof pejs er ekstremt let at installere, fordi det ikke kræver udluftning som en traditionel træ pejs. Gel pejse er tilgængelige som skær, der kan placeres i en eksisterende pejs eller fritstående enheder, der kan indstilles i enhver plet og flyttes, når stemningen slår. Som et resultat, kan du installere en gel brændstof pejsen selv, hvilket betyder betydelige besparelser på installationen.

Pro: Lav vedligeholdelse

En gel brændstof pejsen kræver meget lidt vedligeholdelse, fordi det er ren-brænding og producerer ikke røg. Sod og aske ikke opbygge inde i pejsen, så du ikke behøver at bortskaffe snavs. Desuden, behøver du ikke at bekymre sig om at have en skorsten renset fordi pejsen ikke kræver nogen form for udluftning.

Pro: grøn

Hvis du er bekymret for de miljømæssige konsekvenser af din pejs, er en, der bruger gel en ideel løsning, fordi det er ren-brænding. Som et resultat, det producerer ikke nogen dampe eller røg, kunne bidrage til luftforureningen. Desuden, i modsætning til ildsteder, der brænder træ, bruger ikke gel pejs ikke en ikke-fornyelig ressource som brændstof. Gel pejs er også yderst energieffektiv fordi det ikke kræver elektricitet til at drive.

Con: Begrænset varme

Mens gel pejs producerer flammer, er mængden varme, der producerer begrænset. Det kan normalt varme et enkelt, gennemsnit-størrelse værelse, men det er en dårlig løsning, hvis du ønsker at varme hele dit hjem. I virkeligheden, i de fleste tilfælde, ville en gel brændstof pejsen bruges primært til dekoration fordi dens opvarmning kapaciteter er så begrænsede.

Con: Mangel på stemning

Gel pejs kan efterligne udseendet af træ brand flammer, men det fange ikke hele oplevelsen af et træ-brændende pejs. Gel brændstof er lugtfri, så det ikke skaber en karakteristisk duft af en træ brand. Det gør ikke knitrende eller popping lyde, som en træ brand gør heller, hvilket kan tage væk nogle af charme fra aftener brugt foran pejsen.

Con: Hyppig tankning

Brændstof til gel pejs typisk varer kun to til tre timer. Hvis du planlægger at brænde din brand for en hel eftermiddag og aften, skal du erstatte det et par gange i løbet af natten. Mens brændstof dåser er relativt billig, kan det være besværligt at konstant erstatte dem, når du ønsker en længere brændende ild.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com