Fordele og ulemper ved hjem ovenlys

November 26

Fordele og ulemper ved hjem ovenlys

Ovenlys tilføje skønhed til den strukturelle design af et hus og tillader naturligt lys at strøm ind i et rum fra overhead. Der er fordele og ulemper ved at installere ovenlys i et hjem. Deres moderne appel og lyseffekter kan bringe nyt liv til et hjem design, men styre varmen og lyset ovenlys giver kan vise sig for at være et problem.

Fordel: Naturligt lys og æstetik

Ovenlys kan være en god investering for miljøbevidste og arkitektonisk inspireret boligejer. De giver store mængder af naturligt lys og varme uden omkostninger at pengepung eller for miljøet, fordi de ikke kræver elektricitet eller en anden ekstern energikilde. Et skylight skønhed og arkitektoniske design kan også øge værdien af et hjem.

Fordel: Spektakulær udsigt

Ovenlys kan tilbyde en hjemmets beboere og gæsterne en spektakulær naturlige visning arena, der ofte giver en storslået udsigt over skyerne, strålende lyn eller en klar og stjerneklar nattehimmel. Afhængigt af størrelsen på og placeringen af skylight, kan visningen være ekspansiv eller begrænset rækkevidde. Denne fordel af hjem ovenlys giver boligejer at opleve spændingen ved den udendørs verden fra indendørs.

Ulempe: Klimakontrol

En væsentlig ulempe ved hjem ovenlys kan være deres indflydelse på et hjems power brug. I varme sommermåneder, kan solvarme gennem ovenlys tvinge dig til at justere den klimaanlægget termostat til at kompensere, at hæve magt regninger. I løbet af vinteren, kan den kolde luft, sne og is på en ovenlys ligeledes tvinge dig til at bruge mere varme energi. Kondens, der danner på indersiden af en ovenlys kan også være et problem i vinter.

Ulempe: Rengøring og Fading

Rengøring og afstøvning høj ovenlys kan være et problem. Nogle støveklude med udvidet håndtag kan bruges til at rengøre overfladen på en ovenlys, men rengøring ofte kræver brug af en stige. De fleste ovenlys er ikke udstyret med belægninger eller vindue behandlinger, så støv kan ophobe sig hurtigt. Intense sollys kan også forårsage svækkelsen af udsatte møbler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com