Fordele og ulemper ved højglans laminat gulve

January 23

Fordele og ulemper ved højglans laminat gulve

Når det kommer til at vælge flooring materialet, vælger mange boligejere laminat gulve på grund af dens holdbarhed og lighed med ægte træ. Højglans laminat gulve er en særlig attraktiv mulighed på grund af sin høje glans finish. Denne type af gulve er imidlertid ikke uden ulemper. Inden du besøger din nærmeste stor kasse hjem forbedring butik, overveje både fordele og ulemper ved højglans Laminat Gulvbelægning for at afgøre, om det er den rigtige løsning til dit hjem.

Pro: pris

Sammenlignet med traditionelle højglans hårdttræ gulvbelægning, højglans laminat gulve er en meget mere budget-venlige løsning. Flere selskaber gøre denne form for gulvbelægning så husejere kan shoppe rundt til at finde de bedste tilbud. Dog, den bedste kvalitet højglans Laminat Gulvbelægning typisk altid bliver billigere end dens hårdttræ modstykke, så husejere får udseendet af ægte træ højglans finish uden at betale den stejle pris.

Pro: Nem Installation

Højglans laminat gulve er tiltrækkende for mange boligejere på grund af sin nemme installation. Faktisk gør-det-selv måske ønsker at tage opgaven på sig selv, som kan spare ekstra penge på gulvet. Mange typer af højglans laminat gulve passer sammen i en fjer og not system, så de fastgøres sammen ligesom puzzle-stykker. Du har normalt ikke at tilføje nogen lim, fordi limen anvendes allerede til at brikkerne, og aktiveres blot ved tilsætning af vand. Som et resultat, højglans Laminat Gulvbelægning kan installeres meget hurtigere end en traditionel hårdt trægulv.

Pro: Lav vedligeholdelse

I generel, høj glans kræver laminatgulve meget mindre vedligeholdelse end højglans hårdttræ gulvbelægning. Laminatgulve kræver ikke regelmæssig voksning som hårdttræ og kan rengøres med en regelmæssig kost, vakuum eller moppe. Fordi dens øverste lag finer, højglans laminat gulve ikke pletter let. Hårdttræ, på den anden side kan absorbere væsker og udvikle pletter, hvis ikke opretholdes.

Con: Viser slid nemt

Ligesom ethvert produkt med en højglans finish, højglans laminat gulve er nådesløs, når det kommer til at vise tegn på slid og ælde. Scuff mærker, ridser og andre mærker er meget mere indlysende på denne type af gulve, fordi det afspejler lys, som kan understrege mærker på overfladen. Som et resultat, højglans Laminat Gulvbelægning kan ikke være den bedste mulighed for områder, der modtager tunge mund trafik.

Con: glatte

På grund af sin smart, glat overflade, høj glans kan laminatgulve være meget glatte, især når de er våde. Husejere, der bor sammen med børn eller ældre familiemedlemmer kan foretrække en mat eller semi-mat finish for deres laminatgulve i stedet.

Con: Ikke den ægte vare

Trods sin lignende udseende indeholder højglans Laminat Gulvbelægning kun en lille del af ægte træ. Som et resultat, mens hårdttræ Gulvbelægning kan øge værdien af dit hjem, højglans Laminat Gulvbelægning har ikke samme virkning. Hvis du overvejer at sælge dit hjem i fremtiden, kan du overveje at tilføje højglans hårdttræ Gulvbelægning i stedet for laminat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com