Fordele og ulemper ved opførelsen af en mur på grænsen

April 22

En voksende debat, især i USA, er spørgsmålet om, hvorvidt en væg bør bygges på grænsen mellem USA og Mexico. Den seneste boom i illegale indvandrere og de bekymrende økonomi har mange amerikanske borgere favorisere væggen. Her er de fordele og ulemper ved situationen.

Pro: forebyggelse

En mur på grænsen vil helt sikkert hjælpe med at holde nogle illegale indvandrere. Indvandrere ville finde det sværere at krydse ulovligt, hvilket vil begrænse ulovlig indvandring.

Con: omkostninger

Den største negative spørgsmålet er de omkostninger, det vil kræve for at bygge en mur så store og lange. Grænsen mellem de to lande strækker sig over mange miles, der kræver millioner af tons af mursten eller beton, plus tusindvis af timer af manuel arbejdskraft.

Pro: Begrænse narkotikasmugling

Smugling af narkotika fra Mexico til USA er også et stort problem, der kan reguleres lidt strammere med en mur på plads. Muren ville sandsynligvis tvinge narkotikasmuglere flytte via skib og ikke på jorden.

Con: Øget spænding

Den foreslåede bygning af en mur på grænsen vil uden tvivl skabe spændinger mellem USA og Mexico.

Con: turisme

Væggen kan også udgøre en truende aura for amerikanske borgere, der ønsker at besøge Mexico. Hvert år tusindvis af borgere besøg Mexico for ferie, og væggen kan tage væk nogle af turisme.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com