Fordele og ulemper ved oversvømmelse forsvar

August 6

Oversvømmelser kan resultere i betydelige skader til økonomi, miljø, infrastruktur og ejendom. Oversvømmelser kan være forårsaget af små vandløb, direkte overflade afstrømning, havet, floder og under jorden afløbssystemer. Der er mange forskellige typer af oversvømmelse forsvar, der er blevet udviklet over årene til at beskytte mod oversvømmelser. Styring af oversvømmelsesrisikoen og udvikling og implementering af oversvømmelse forsvar har både fordele og ulemper.

Omkostninger

Mens oversvømmelse forsvar kan være effektiv til beskyttelse af ejendom og ressourcer, kan de også være meget dyrt at installere og vedligeholde. For eksempel, koster en 3-mund del af havet væggen ca $10.000. Hvis denne havet væggen kan forhindre millioner af dollars i skader hvert år, kan så den potentielle skade opveje omkostningerne. Dog, hvis området ikke er tilbøjelige til at oversvømme skader, omkostningerne kan ikke retfærdiggøres.

Beskyttelse

Mange typer af oversvømmelse forsvarsværker, som havet vægge, offshore bar og rock eksterne, yde betydelig beskyttelse til en kystlinje. De kan navnlig aflede bølger, absorbere bølgeenergi, beskytte base af klipper og stoppe Strand erosion. Disse oversvømmelser forsvar beskytte hjem i oversvømmelse zoner og mindske antallet af erosion, forebyggelse foundation og strukturelle skader i det lange løb. De sparer også penge i form af kørebanen infrastruktur.

Naturlige levesteder

Mens oversvømmelse forsvar beskyttelse af boliger, veje og byer, giver de også beskyttelse af naturlige levesteder. Mange kystlinjer er fredede områder, og oversvømmelse forsvar hjælpe bevare disse områder. Flere typer af oversvømmelse forsvar, især dem, der klassificeres som naturlige systemer, fremme biodiversiteten. Vådområder, funktion som flodsletter understøtter en bred vifte af fugle, mens damme støtte salamandre, igler og vadefugle.

Økonomiske fordele

Mens oversvømmelse forsvar kan være dyre at bygge og vedligeholde, er der flere økonomiske fordele at hente. Ved at etablere flodsletter og vådområde systemer til omledning af flood vand, udvikle nye økonomiske muligheder. Disse vådområder kan støtte turisme og ferskvand fiskeri. Vådområder spiller også en vigtig rolle i vandressourcer som disse områder lagre og filtrere vand forurenende stoffer. Når flodsletter ikke er fuld af vand, de kan vokse græs og bruges som græsarealer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com