Fordele og ulemper ved porcelæn flise gulve

July 25

Fordele og ulemper ved porcelæn flise gulve

Porcelæn fliser er produceres i flere farver, størrelser og finish end nogensinde før. Med teksturer såsom læder og størrelser op til 24 inches, du kan spørge hvis porcelæn fliser har ret til dit hjem.

Porcelæn er et holdbart produkt med en masse af stil og et par installation særheder. Forståelse af disse ting kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Lav vedligeholdelse

En af fordelene ved at installere porcelæn fliser i dit hjem er lav vedligeholdelse. Porcelæn fliser kan vaskes med noget, sjældent scratch eller chip og er tætte og holdbare. Selvom poleret porcelæn fliser skal forsegles, før de er injicerede, er dette kun til at fungere som en injektionsmørtel udgivelse; ingen yderligere tætning er påkrævet af disse nonporous fliser.

Svært ved skæring

Om tætheden af porcelæn fliser gør dem holdbare, gør det også dem sværere at skære og bore gennem. Flise nippers, score og snap værktøjer og regelmæssige øvelser er ingen match for en porcelæn flise. Tunge nippers, diamant klinge våde sav og diamant eller hårdmetal spids borehoveder er alle nødvendige for at skære eller bore gennem en porcelæn flise. Dette kan gøre deres installation mere tidskrævende for nogle gør det selv-husejere.

Forglasset kantning

En anden fordel ved porcelæn flise er evnen til at butt nogle typer af porcelæn op mod hinanden med en smal injektionsmørtel joint. Dette er på grund af fremstillingsprocessen af porcelæn, som bruger komprimeret ler støv fyret for høje temperaturer.

Dette giver jævnt størrelse fliser, der kræver en mindre injektionsmørtel joint. Men dette kan også føre til nogle problemer med installation, da fliserne har brug at blive slået i mørtel seng til at sikre, at de ligge helt flad med ingen forsinkede af hjørner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com