Fordele og ulemper ved tæppe trappetrin

October 23

Grunde til at installere tæppe trappetrin kan variere. Nogle folk som tæppe slidbaner af bekvemmelighedsgrunde, mens andre føler, at tæppe trappe slidbaner tilføje et dekorativt udseende til et hjem. Før du installerer tæppe til dine trapper, skal du tage tid til at forstå fordele og ulemper ved tæppe trappe slidbaner og hvorfor de måske eller måske ikke være rigtige for dit hjem.

Pro: sikkerhed

En færdig hårdttræ gulv trappe kan være forræderiske til nogen. Hvis der er flydende på et hårdttræ trappe, kunne nogen glider og falder. De afrundede kanter med en hårdttræ trappe gøre dem glide fare for ældre og børn. Tæppe trappetrin reducere denne fare og giver alle en plads med trækkraft til at placere deres fødder som de gå ned ad trappen.

Pro: Decor

Tæppe trappetrin kan give nogle farve til din trappe og gøre det skiller sig ud fra resten af dit indretning. Du kan også bruge tæppe trappetrin til at binde sammen tæpper i de andre rum i dit hjem ved at matche slidbaner til farverne i tæpper. Hvis du har hvide vægge langs din trappe, kan hvidt tæppe slidbaner bruges til at binde hårdttræ trapper til væggen farve.

Con: rengøring

Når en hårdttræ trappetrin bliver beskidte eller våde, kan det være meget let at rengøre. Når du føjer et tæppe trappe slidbane til en hårdttræ trappe, har du tilføjet noget, der griber snavs og bevarer væsker. Støvsugning tæppe trappetrin kan være en vanskelig opgave, som du forsøger at manøvrere vakuum for at undgå at beskadige dine vægge og hårdttræ trin nedenunder. Pletter kan være svært at komme ud og kan forårsage du nødt til at erstatte dit tæppe trappetrin. Lugt fra kæledyr, cigarer og andre ubehagelige kilder kan også blive fanget af tæppe trappetrin.

Con: Hårdttræ skader

Korrekt installation af et tæppe trappe slidbanen er udført enten af lim, søm eller hæfteklammer. Under alle omstændigheder vil du lide skade til hårdttræ skridt ind under gulvtæppet. Hvis du beslutter at fjerne gulvtæppet slidbaner senere, vil du have til omlakering dine hårdttræ trin for at fjerne den skade, som du installerer slidbaner havde forårsaget.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com