Fordele og ulemper ved tilføjelse af en havestue

October 12

Fordele og ulemper ved tilføjelse af en havestue

Havestue tilføjelser kan være lyse velsignelser såvel som clear-sidet forbandelser. Du kan klassificere dem efter antallet sæsoner som de er købedygtig levere komfortable opholdsstuer (to, tre eller fire) og ifølge deres konstruktion (traditionelle eller præfabrikerede). Hvis du overvejer at tilføje en havestue til dit hjem, overveje fordele og ulemper før du færdiggør din beslutning.

Gennemsigtighed

Glasvægge eller store vinduer med verandaer karakteristisk indslag mulighed for rigelig mængder af sollys at trænge igennem. Dette medvirker til at skabe rum, der er lyse og indbydende. Gennemsigtigheden af sunrooms giver også mulighed for udsigt over den udendørs, hvilket er til gavn både for at nyde det omkringliggende landskab og for at holde øje med børn, der leger i gården.

Alsidighed

I modsætning til køkkener, badeværelser og værelser, der har klart definerede roller inden for boliger, giver sunrooms rum, der er meget alsidigt. Mens nogle mennesker kan bruge deres sunrooms som stille kroge eller huler til læsning og nyde solen, kan andre at udnytte dem som underholdningsområder for hosting firma. Stadig andre kan omdanne deres havestue Tilføjelser til mini-drivhuse, og pryde dem med planter.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Som "This Old House" noter, sunrooms er ikke de bedste muligheder for at skabe private rum. Deres åbne, gennemsigtige design, selvom det er fantastisk til at lade i sollys og med udsigt over udendørs, er ikke stor for afskrække potentielle peepers, være dem nabo eller forbipasserende.

Energieffektivitet

De åbne design af sunrooms også gøre dem ineffektiv når det kommer til at spare energi. Ifølge "This Old House," kan mens glasoverflader sunrooms fælder i varmen fra solen i løbet af dagen, om natten denne varme nemt slippe tilbage ud. Så medmindre du har planer om at konstruere en fire-sæson, fuldt isoleret havestue komplet med en arbejdende varmekilde, være parat til at beskæftige sig med temperatursvingninger.

Gensalgsværdi

Tilføje nye indvendige gulvplads til dit hjem vil bidrage til at øge sine gensalgsværdi, bør du nogensinde beslutter at sælge. Det præcise beløb din havestue tilføjelsen vil tilføje afhænger imidlertid i høj grad kvalitet, størrelse og tiltrækningskraft af det, samt hvor mange sæsoner er det designet til. Mens en stor, moderne fire-sæson havestue kunne potentielt tilføje tusindvis af dollars, vil en lille, to-sæson havestue, som kan være lidt mere end et dæk med nogle glas skærme, sandsynligvis have en ubetydelig indvirkning på gensalgsværdi.

Omkostninger

Uanset om du bestiller en præfabrikeret, alle-glas havestue kit eller bygge en traditionel træ-ramme eller murværk havestue, være parat til at bruge penge. Som omkostninger Helper noter, mens mest grundlæggende to-sæson sunrooms vil typisk koste dig mellem $500 til $1.500. Men når du begynder at indarbejde fundamenter og mere sofistikerede vejr-proofing materialer, omkostningerne kan skyrocket. For en fire-sæson udestue med alle klokker og fløjter, såsom fjernbetjening blinds og en katedral loftet, kan omkostningerne være så højt som $60,000 til $70,000.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com