Fordele og ulemper ved Trinbrætter

November 27

Fordele og ulemper ved Trinbrætter

Mens soveværelset er ofte en af de sidste værelser i huset for at modtage en makeover, der designtraditioner stadig drøftes der. Der er dem, der mener, at en seng ikke er komplet uden en ordentlig hovedgavl og footboard og andre, der simpelthen ikke se punktet eller omsorg for udseendet. Ligesom alle andre design beslutninger er der fordele og ulemper til at installere en footboard på en seng.

Pro: Traditionelle Finish

Installation af en hovedgavl og footboard giver en bed et traditionel finish. Der er ingen tendenser bucked ved at udelade footboard, og lokalet antager straks en mere konventionel look.

Pro: pænheden

En footboard kan skjule mangler i en hast lavet seng og hjælper med at holde en dyne på plads.

Pro: Dekorative mulighed

Hvis man er så tilbøjelige, kan skinnerne af en footboard nemt bruges som et dekorativt element. En luftig sommerhat kan hænges på en jernbane eller en sjov og funky halskæde samling suspenderet fra det.

Pro: Sikrer madras

For alle praktiske formål er det den footboard, der forhindrer madrassen i at glide ned fra box fjedre. Det faktum, at det holder alt, hvor det hører hjemme tilføjer til den samlede pænheden af rummet.

Con: skade

Høj eller aktive sveller kan nemt stub en tå i deres søvn. En anden potentiel tå-stubbing skade kan forekomme samtidigt med at omflytning omkring footboard at gøre sengen eller mens tilbage i seng efter en natlig badeværelse pause.

Con: Huder sengetæppe

Hvis du har sengetøj, som du finder særligt attraktive kan du ikke ønsker en footboard i måde, blokere dens fuld dekorative herlighed. Derudover kan det være meget vanskeligt at placere en seng nederdel eller sengetæppe korrekt når footboard skinner er i vejen.

Con: gammeldags

En footboard kan være gammeldags, selv nervøs ud. En mere moderne indretning afhænger ofte af en enklere design ordningen. Udelade en footboard giver dig et klart plads til at tilføje en anden brik, såsom en bænk eller attraktive trunk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com