Fordele & ulemper af asbestcement

October 24

Fordele & ulemper af asbestcement

I modsætning til andre programmer af asbest, er asbestcement ikke forbudt i USA. I 1999, blev EPA tvunget til at afklare, hvilke asbestprodukter blev forbudt for sikkerheden efter at have tabt et tæppe asbest forbud i retten. EPA undlod at påvise bestemte asbestholdige byggematerialer var mere farlige end andre materialer, når der træffes passende forholdsregler. Der er mange fordele ved at bruge asbestcement i byggeprojekter, men også væsentlig ulempe for at overveje.

Holdbarhed

Den mineralske fibre asbest blandes i cement tilføje levetiden på produktet. For eksempel, helvedesild asbestcement tag sidst i gennemsnit 50-60 år. Andre byggematerialer, såsom træ og plastik, der ikke forventes at vare næsten så længe. Når du tilføjer asbest til cement, er fibrene teknisk set en type af stenen.

Billig

Cement er en forholdsvis billig konstruktion materiale, som det er bare bindemiddel. Faktiske omkostninger kommer i det additive materiale kendt for at øge styrken af beton, kaldet "pozzolan." Asbest mineraler er naturligt forekommende og billigere i forhold til andre cement additiver. Dette fører til en billigere byggeri stykke, ligesom en mur ark eller rør, men med den samme holdbarhed.

Brandsikring

Brand er en alvorlig trussel mod enhver bygning, bolig- eller kommercielle. Asbest fibers er mineralske, modstandsdygtige over for brand og endda kemiske skader. Asbest brænde ikke, så ved hjælp af asbestcement i områder udsat for brand eksponering, som omkring elektriske komponenter eller kommercielle bygninger med høj varmekilder, er ideel.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Mens asbestcement ikke må asbest fibers at blive luftbåren, kan det forekomme med skødesløse byggemetoder og uden ordentlig vedligeholdelse. Langvarig eksponering for asbest fibre er forbundet med forårsager lungekræft og lungehindekræft. Asbest fibers er mikroskopiske, så nogen ikke kan engang være bekendt, fibrene er i luften. Enhver asbestcement viser tegn på slid behov øjeblikkelig opmærksomhed.

Høj reparationsomkostninger

Mens holdbarheden er god, skal i sidste ende selv asbestcement repareres eller udskiftes. Mens ikke umuligt, stor omhu og særlige udstyr er nødvendig for at arbejde med asbestholdige materialer forhindre fibrene fra frigive. Eksempelvis bør asbest materialer forblive vådt eller fjernet intakt. Arbejdstagere bør bruge masker eller andre vejrtrækning filtre, mens du arbejder. Derfor, besparelser på asbestcement på byggeri kunne nemt blive negeret nede ad vejen fra udgifter til reparation og udskiftning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com