Fordele & ulemper af imiteret træ

January 2

Fordele & ulemper af imiteret træ

Imiteret træ er et billigere alternativ til at bruge ægte træ i visse overflader i et hjem eller kontor, eller i visse aspekter af en rummets indretning. Der er en række forskellige fordele og ulemper ved brug af imiteret træ, lige fra effektiviteten til generelle æstetiske udseende. Det virkelig kommer til personlige præferencer når de beslutter at bruge dette materiale eller ej.

Imiteret træ persienner

Imiteret træ persienner er en billig og undertiden attraktivt alternativ til ægte træ persienner. Imiteret træ persienner er ofte mindre dyrt så ægte træ persienner, og hvis den ægte træ persienner tilfældigvis er billigere, så chancerne er, de er ikke meget godt bygget og vil sandsynligvis falde fra hinanden på dig. Imiteret træ blinds vil også være resistente over for konstant eksponering for solen, mens ægte træ persienner kan tørre ud og blive bleget, hvis ikke ordentligt behandlet før de samles. Men imiteret træ kan stadig se falske og har denne stigmatisering forbundet med det, så medmindre det virker med resten af indretningen i rummet, det ikke virker måske æstetisk.

Imiteret træ gulve

Imiteret træ gulve er er lavet af linoleum og farvet og grafisk designet til at ligne stykker af træ og kommer i mange forskellige farver og stilarter. Denne imiteret træ gulve er langt mindre billigere så reelle trægulve, gennemsnit $4 til $9 per kvadratfod når installeret, hvorimod mange standard trægulve gennemsnit $7 og op per kvadratfod når installeret, ifølge RealtyTimes.com. Disse imiteret træ gulve også kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, hvorimod trægulve skal farves eller færdig og er konstant i fare for at blive ridset, plettet eller bulet. Faux gulve er holdbare og modstandsdygtige over for dette. Imiteret træ gulve ikke ser eller føler på alle som ægte træ over en længere periode af inspektions- og dette, æstetisk, gør dem imidlertid ringere end ægte træ gulve.

Imiteret træ vægge

Imiteret træ vægge eller træ vægpaneler er andre materialer/overflader bruger i deres hjem eller kontorer, undertiden tilføjer en interessant accent til et værelse. Mens ægte træ vægge er solide, pålidelige, materialer, som holder selve rummet, imiteret træ er bogstaveligt talt bare et panel, der dækker sheetrock eller gips til rent æstetiske værdi. Disse stykker af faux træpaneler eller vægge er generelt vanskelige at søm eller bore ind når hængende billeder eller elementer fra væggene, ægte træ er meget blødere til disse formål. Men imiteret træ vægge kan give et værelse en ægte retro look and feel, som i visse værelser eller kontorer, gør rummet føler meget unikke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com