Fordele & ulemper af roterende døre

April 11

Fordele & ulemper af roterende døre

Roterende døre er mest almindelige i kommercielle og kontor bygninger. Men tanken om at installere en roterende dør i dit hjem bør overvejes. Der er både fordele og ulemper til at have en roterende dør som din primære indgang. Du skal veje din indstillinger før du foretager en endelig beslutning.

Sparer energi

En roterende dør kan næsten eliminere evnen for varme at slippe en bygning og øge at bygningens energieffektivitet. Når du bruger en roterende dør, skubbe du døren åben i en tærskel, der forsegler døren helt som døren spins. Dette forhindrer varme eller kolde, luft fra undslippe bygningen og hjælper med at spare penge på elregningen. Det er en forbedring slut den hængslede dør, der giver energi at undslippe bygningen, hver gang døren åbnes.

Sikkerhed

Roterende døre er designet til sikkert tillade én person ad gangen at indtaste en bygning. Du kan bruge automatiske roterende døre, der kredser på en gradvis tempo ved hjælp af en elektronisk motor. Dette forhindrer personer sniger sig ind i en bygning af bagud i en person, der normalt ville være tilladt adgang. Du kan sætte overvågningskameraer i din roterende dørtærskelen til at overvåge der kommer ind og forlader bygningen for ekstra sikkerhed.

Forkert brug

Enhver, der træder en bygning forstår begrebet åbning og lukning en hængslet dør. Men nogle mennesker ser på roterende døre som nyheder og foretrækker at bruge dørene i farlige måder. Folk kunne bevidst såre andre, at der ankommer til eller forlader bygningen simpelthen ved at manipulere den roterende dør.

Nødevakuering

Fordi roterende døre kan indtastes ved kun én person ad gangen, gør det dem upraktisk måder at evakuere en bygning. Selv hvis du installerer roterende døre for at drage fordel af energibesparelser eller sikkerhedsfunktioner, skal du stadig installere hængslede døre at give mulighed for en sikker evakuering af bygningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com