Fordele & ulemper til madlavning med Gas

September 17

Fordele & ulemper til madlavning med Gas

Hvis du ser i mest professionelle køkkener, vil du finde gas cook toppe. Disse har været valget af kokke i mange år på grund af deres præcis og hurtig kontrol over madlavning temperatur. Gas komfurer har særlige monteringsforskrifter, der kan hæmme nogle hjem kokke fra at bruge dem.

Indkøb og installation af

En gaskomfur generelt koster mere for at købe og installere end en tilsvarende udstyret elkomfur. Det vil kræve en gas linje køres bag komfurets placering. Hvis dit hjem ikke kan nemt plumbed for gas i denne placering, kan omkostninger installation være en afgørende faktor for dig. En gaskomfur bør også have et udstødningssystem, som afslutter uden for dit hjem til at tegne forbrændingsprodukter ud af din bolig. En genanvendelse udstødningssystemet anbefales ikke, fordi det ikke kan passende fjerne kuldioxid.

Madlavning

Madlavning med en gas komfur har sine fordele. Professionelle kokke som en øjeblikkelig reaktion i temperaturforandringer når du justerer ventilen. El-komfur tager flere minutter at nå den nye temperatur når justeret. Simmering på nogle gas komfurer kan være en udfordring, fordi de har svært ved forbliver tændt, når kun en lille gas er frigivet.

Driftsomkostninger

Gas komfurer generelt koster mindre at drive, men dette vil afhænge af din lokale elektriske omkostninger. USA har enorme mængder af gasforekomster, som bør holde prisen på naturgas lave der i mange år. Naturgas er også mere miljøvenlige, fordi dens udstødning produkter er meget renere end Kul brændte at lave elektricitet.

Andre fordele og ulemper

En gaskomfur kan bruges under en strømafbrydelse af simpelthen belysning det manuelt med en match. Dette kan give et varmt måltid for din familie i en nødsituation. Gas komfurer opfattes generelt som mindre sikker end en elektrisk komfur. En gaskomfur kan udvikle en utæthed i dets rørsystem og frigivelse naturgas ind i dit hjem. Hvis du forlod ventilen åben uden tænding kunne det også frigive gas ind i dit hjem. Køb en enhed med en elektronisk tænding kan afbøde nogle af disse spørgsmål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com