Fordele & ulemper ved at bruge gipsvæg

January 13

Fordele & ulemper ved at bruge gipsvæg

Når du opbygge eller remodel et hjem, har du mange beslutninger at gøre. Nogle, som maling farve og gardin stof, let ændres når du bliver træt af dem. Andre beslutninger, såsom som byggemateriale til brug for dine vægge, er langt mere permanent, så det er vigtigt at overveje dine muligheder før du foretager dit valg.

Installation

En stor fordel af drywall er, at det er hurtigere og nemmere at installere end traditionel gips. Traditionel gips kræver en dygtig plasterer til Påfør tre lag gips over en ramme af tremme strimler. Gør-det-selv, på den anden side kan installere gipsvæg på egen hånd og finde en lokal professionel til at fuldføre den tape og efterbehandling. Forsøg ikke at gøre denne del af opgaven på egen hånd, medmindre du er erfaren.

En ulempe at drywall er sin vægt. Et standard 4 af 8 ark 1/2-inch drywall vejer mere end 50 lbs. Det betyder enten du har brug for en partner til at hjælpe dig med at flytte og installere det eller skal du betale for at få det leveret og bruge en maskine kaldet en gipsvæg jack for at installere loftspaneler, hvis du arbejder på et loft. En anden ulempe at drywall er, at det er ikke så fleksible som gips, så drywalling buede overflader er udfordrende og kan ikke opnå de ønskede resultater.

Holdbarhed

Drywall er mere stabile end gips, men det er ikke så holdbare. Drywall er tyndere og har led - gips ikke--gør det mere tilbøjelige til buler og huller, men drywall er nemme at reparere. Bruge en gipsvæg patch eller fælles sammensatte til at udfylde buler.

En anden fordel af drywall er, at det er brandhæmmende, fordi det er lavet af et mineral kaldet gips. Gips er også brand-resistent, gør begge valg bedre end andre byggematerialer.

Udseende

Der er et par af potentielle ulemper til drywall, når det kommer til udseende. Hvis sortereren ikke tape dem ordentligt, kan leddene mellem ark være synlige. Det er derfor det er så vigtigt at hyre en professionel efterbehandler.

Også, drywall kan ikke give en håndlavede udseende. Mens dette sandsynligvis ikke vedrører de fleste husejere, bliver det noget, hvis du forsøger at gendanne et hjem fra begyndelsen af 1900-tallet og vil bevare det autentiske look.

Overvejelser

Vælg den rigtige wallboard til jobbet. Drywall kommer typisk i plader, der er 4 fod bred. Længden varierer fra 8 til 16 fod, med tykkelse varierer mellem 1/4 og 5/8 af en tomme.

Vælg fugt-resistent drywall--ofte omtales som "greenboard", fordi det er grønt--til fugtige områder såsom badeværelser og vaskerum. Hvis du er bekymret for skimmel, overveje en mug resistent gipsvæg. Denne wallboard er også fugt-resistent men giver du ekstra beskyttelse mod væksten af mug og meldug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com