Fordele & ulemper ved bjergside hjem

September 22

Fordele & ulemper ved bjergside hjem

Bjergskråninger er som regel fremragende Ejendomsvejviser til boliger af flere årsager, herunder adgang til en ikke-blokerede visning. Fornemmelse af bjergskråning fast ejendom kan være afløst af havnefronten ejendom i nogle steder, men generelt en bjergskråning er et glimrende sted at bygge eller købe. Der er dog et par ulemper forbundet med bjergskråninger.

Udsigt

Udsigt over det omkringliggende land er den mest almindelige fordel forbundet med et hjem bygget på en bjergskråning. Ejere af bjergskråning huse ofte top træer at blokere adgang til deres opfattelse. Høje træer på den høje side af en bjergskråning ejendom, som potentielt kan blokere visningen af naboer længere op ad bakken, kan nogle gange være en kilde til konflikt.

Jordskred

En potentiel ulempe ved en bjergside hjem er muligheden for jordskred. Planter bidrage til at forankre i jorden på en bjergskråning, især træer med deres dybe rodsystemer. At fjerne planteliv fra en bjergside at gøre plads til visninger, kan en gård og en bygning fodaftryk destabilisere jorden og gøre det mere modtagelige for vand erosion. House fundamentet bidrage til at modvirke dette, men en jordskredssejr kan udslette hele bjergskråninger i et par sekunder, givet de rette betingelser.

Eksklusivitet

En anden fordel af bjergskråning huse er eksklusivitet og afsides beliggenhed, de normalt tilbyder. Byer og byen Centre er sjældent bygget på en bjergskråning; de er typisk placeret på mere plant underlag. Et hjem på en bjergskråning, er en måde at komme væk fra byen og nyde livet på landet. Fordi bjergskråning real estate er som regel også dyrt, består bjergskråning Fællesskaber ofte mere velhavende mennesker har råd til at bygge og købe der.

Skrå værftet

En forholdsvis praktisk problem med at leve på en bjergskråning er ingen niveau værftet at nyde. Jorden kan være kunstigt jævnet med jorden, selvfølgelig, men det er dyrt og har potentiale til at destabilisere jorden og kan ikke være sikker af grunden. Der er mange ting som en pool, en trampolin eller endda en omgang fodbold med de børn, der ikke kan nydes nemt med en skrå værftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com