Fordele & ulemper ved en kolonial-stil hjem

December 5

Fordele & ulemper ved en kolonial-stil hjem

Kolonial-stil hjem kom til Nordamerika i 1700-tallet. Flere typer af koloniale stilarter omfatter Cape Cod, Saltbox, georgisk, Charleston, plantage og den hollandske koloni. Mens den udvendige stil af århundreder gamle design ikke har ændret sig dramatisk, interiør udtrykke de moderne fremskridt i arkitektonisk kapaciteter. Colonial hjem er ikke for alle, selv om. Du skal overveje flere faktorer, når de beslutter på dine funktionelle og æstetiske behov.

Generelt populære udvendig

De fleste amerikanere er i det mindste vagt bekendt med de udvendige elementer af den koloniale hjem. Mest bemærkelsesværdig er de symmetrisk placerede udvendige kolonner. Koloniale homes har typisk en centralt placeret hoveddøren. Området omkring begge sider af døren er symmetrisk på begge sider. Disse boliger har rene linjer, der giver dem en pæn og konservative udseende. Med de mange varianter i størrelser af colonial hjem og materialer, der anvendes i byggeriet, er private hjem elegant enkle snarere end excentrisk.

Opdelte værelser

Indre af kolonistil hjem er opdelte. Hvert værelse har forskellige grænser. Åbn plantegningen fundet i en vidtløftige stylet hjem ikke er typisk findes i colonials; disse planer har færre vægge som dividers. De opdelte grundplaner af en koloni-stil hjem er ideelle til livsstil, som kræver privatliv og afsondrethed. Dem, der nyder åbenhed vil ikke sætte pris på isolere fornemmelsen af den typiske colonial plantegning.

En historie vs to etagers

De fleste colonial indrettede hjem har to historier. En to-etagers hjem er ikke ideel til folk med mobilitetsspørgsmålene eller folk med unge familier. Ældre mennesker, der har svært ved klatring vil finde trappen til at være en ulempe. Familier med små børn er belastet med installationen af beskyttelsesdøre øverst og nederst trappe til at forhindre faldende skader. Fordelen ved at bygge en to-etagers hjem ligger i det faktum, at anlægsomkostningerne er lavere end en en-historie hjem med det samme samlede areal, fordi fundamentet kræver mindre beton. Derudover giver to-etagers hjem større boligareal på et lille stykke jord.

Videresalg af Colonial hjem

Sælger et hjem kolonistil er lettere end at sælge et moderne hjem eller bjælkehytte. Folk enten elsker eller hader de moderne eller log-hytte-stil hjem. Colonial hjem falder et sted i midten. De er ikke fundet stødende eller tungt på excentrisk strukturelle eller kosmetiske accenter. I værste fald i kolonistil har et ry som generisk, men mest generiske kvaliteter giver mulighed for nem ændring. Tilføje charme ved at klæde op landskabspleje eller ved at tilføje vindue skodder eller belysning turneringsplaner. Den generiske karakter og formbarhed af en colonial hjem er fordelagtigt for colonial hjem sælger på grund af den større pulje af potentielle købere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com