Fordele & ulemper ved en rustfrit stål Tøjvask synke

June 16

Fordele & ulemper ved en rustfrit stål Tøjvask synke

Husejere bruger deres Tøjvask værelset vasken til forbehandling pletter og håndvask finvask. Dog bruge mange også det til at blande rengøringsmidler, vaske små kæledyr og vanding af potteplanter. Alt i alt er det sandsynligvis en af de hårdest arbejdende inventar i dit hjem. Når du overvejer en Tøjvask vask, er det vigtigt at matche betydningen af et funktionelt armatur med omkostningseffektivitet.

Overvejelser

Når du designer din vaskerum, det er vigtigt at overveje, hvor vasken skal placeres. Vask designs er generelt begrænset til klassisk firkantet design i rustfrit stål, hvilket gør det vanskeligt, hvis dit design efterlyser en specialitet figur. Mens du vil sandsynligvis kunne finde runde, skal du være parat til at betale en højere pris.

Fordele

Rustfri stålvaske har mange fordele, der gør det til et ideelt valg for et vaskerum. Rustfrit stål køkkenvaske er en af de mest overkommelige vasken typer uden at ofre holdbarhed. Dette er vigtigt, fordi du normalt ikke ønsker at tilbringe en stor procentdel af din bygning eller remodellering budget i et rum, gæsterne generelt ikke se. Rustfrit stål køkkenvaske er porøs, så de ikke vil absorbere pletter. Ligeledes er de scratch - og rust-resistente og let at rengøre.

Ulemper

Rustfrit stål køkkenvaske, især dem af tyndere materiale, er støjende, som du fylder dem med vand. Du kan afhjælpe den irriterende lyd af enten købe en højere gauge vasken eller isolerende under vasken. Vasken vil også vise vand og mineralsk steder hvis det ikke er udslettet tørre efter brug.

Omkostninger

Omkostningerne ved en rustfri vask kan variere fra $50 til $500. Omkostningerne ved vasken er baseret på tykkelse eller gauge, metal og størrelse af vasken. Det påvirkes også af antallet af skåle vasken har. Yderligere funktioner som en specialiseret orientering generelt kommer på en præmie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com