Fordele & ulemper ved mur isolering

October 8

Mur isoleringssystemer hjælp hen til opbevare boliger mere energieffektive og behagelige. Ifølge Energy Saving Trust er"Hvis dit hjem blev bygget fra 1920 og fremefter, men chancerne at dens ydervægge er fremstillet af to lag med et lille hul eller hulrum mellem dem." Dette tomme hulrum er, hvad der førte til behovet for isoleringsmateriale. Der er mange fordele såvel som ulemper, der ledsager mur isolering.

Fordel — energieffektivitet

I modsætning til dirigenter er isolatorer dårlig sendere af varme. Denne karakteristiske forklarer, hvorfor væggen isolatorer er energieffektive. De bremse hastigheden af varmeoverførsel og dæmpe varmen i huset så længe som muligt; Derfor er der mindre behov for at bruge energi til at opnå og opretholde en behagelig stuetemperatur, især om vinteren. Da wall isolatorer forhindre varmetab, spare de på energiomkostninger. Væg isolatorer også forhindre indtrængen af for meget varme fra det ydre miljø, hvilket er særligt nyttigt i løbet af sommeren.

Fordel — miljøvenlig

Mur isolering består normalt af luft barrierer, vapor retarderingsmidler og kuldebroer--alle bidrager til forhindrer varmen slipper ud gennem vægge af boliger. Ved at reducere varmetab, samt kold luft, der er tabt i løbet af sommeren, mindsker mur isolering emissionerne til miljøet ved at reducere brugen af ovne og klimaanlæg, hvilket hjælper til at reducere elforbruget. Som fleste af kraftværker, der producerer elektricitet producerer også kuldioxid, kan sænke energiforbruget reducere forureningen. Ifølge Green Street, "mur isolering kan reducere varmetabet med op til 40% gennem hulrum vægge og op til 60% gennem massive vægge. Det er derfor en af de vigtigste energibesparende foranstaltninger at overveje. "

Fordel — støjreduktion

Isolerende vægge også reducere støj. Isolatorer mellem væggene fungere som absorptionsflaskerne og barrierer til at reducere støj som transporteres til tilstødende værelser.

Ulempe-regn Penetration

Ifølge forskningsinstitut bygningen forhindrer hulrum mur isolering helt ikke regnvand gennemtrængende "ydre blad af murværk." Regnvand skaber fugt som derefter årsager "fugt på interne finish."

Ulempe – sundhedsrisici

Nogle materialer, der anvendes til mur isolering udgør sundhedsrisici. Asbest, for eksempel, har været kendt som årsag Mesotheliom, en form for lungekræft og kræft, mave-tarmkanalen. Glasfiber, et almindeligt anvendt materiale til isolering, kan forårsage hud allergier på grund af kemikalier, der anvendes til at binde fibrene sammen.

Derudover styren, en skum isolering, kan forårsage sundhedsmæssige risici — lige fra øjet og respiratoriske irritation til mulige virkninger på leveren og det reproduktive system.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com