Fordele & ulemper ved naturlige stof tæpper

January 20

Fordele & ulemper ved naturlige stof tæpper

Dine beslutninger om køb et tæppe til dit hjem er ikke begrænset blot at farve eller et mønster. Det tæppe materiale kan gøre en betydelig forskel i den måde, det ser, føler og udfører i dit hjem. Naturfiber tæpper er som navnet antyder lavet af naturlige materialer som plantefibre, så de er en ideel mulighed, hvis du er på udkig efter en grøn indstilling. Før du køber en naturlig fiber tæppe, mener både fordele og ulemper, så du kan være sikker på at det er det rigtige valg for dit hjem.

Fordel: Sundhedsmæssige fordele

Naturfiber tæpper bære sundhedsmæssige fordele, der kan gøre dem tiltalende for forbrugere med sundhedsmæssige problemer eller bekymringer. Fordi de er lavet af naturlige materialer, indeholder naturfiber tæpper ikke skadelige kemikalier. Flygtige forbindelser i fibre af syntetiske tæpper kan udleder gasser, som er potentielt sundhedsfarlige. De gasser, der afgives af syntetiske tæpper kan være særligt skadeligt for børn, så naturlige stof tæpper er en ideel gulvbelægning til en planteskole eller børneværelse, ifølge grønne indretningsarkitekt Lori Dennis i hendes bog "Grøn indretning." Derudover er naturlige stof tæpper som uld og bomuld mere effektive til at holde på støvpartikler, så de ikke svæver i luften og forværre allergier. De er også nyttige i at fjerne forurenende stoffer som nitrogendioxid, formaldehyd og svovldioxid fra dit hjems air, så din familie ikke inhalere dem.

Fordel: Øko-venlige

Hvis du er interesseret i en øko-venlig tæppe, er naturlige stof tæpperne en ideel løsning. I modsætning til syntetisk tæpper er naturfiber tæpper biologisk nedbrydelige, så de skaber mindre affald. De kan også genbruges eller fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket gør dem en grøn home decor element. Derudover er plantematerialer, der bruges til at gøre naturlige stof tæpper hurtigt vedvarende, så materialerne, der kan indsamles igen og igen uden at beskadige økosystemet.

Ulempe: Pletten let

Fordi de er lavet af naturlige materialer, er naturlige stof tæpper meget absorberende. Som et resultat, pletter de nemt hvis du spilder væsker eller fødevarer på dem. Selv vand kan plette nogle naturlige stof tæpper som silke eller havet græs. Hvis du opdager en plet på din naturlige stof tæppe, rense det så hurtigt som muligt at undgå permanent misfarvning. Deres tendens til at holde på fugt lægger også naturfiber tæpper i risiko for skimmelvækst, så det er bedst at undgå at bruge naturlige stof tæpper i fugtige områder såsom en kælder.

Ulempe: Grove tekstur

Mens uld og silke tæpper har en blød og behagelig fornemmelse under fode, kan andre naturlige vegetabilske fibre tæpper har en ru, grove tekstur. I særdeleshed, søgræs, bomuld, jute har kokos og sisal en kradsende fornemmelse på bare fødder. Som et resultat, er de ikke en god mulighed for soveværelser eller andre områder, hvor børnene kan lege på gulvet. Derudover kan den grove tekstur bevise en fristelse til kæledyr, som kan kradse på stof indtil det kommer fra hinanden eller skure. Jute, sisal og kokos er især kendt for deres tendens til at kaste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com