Fordele & ulemper ved solenergi til dit hjem

July 3

Fordele & ulemper ved solenergi til dit hjem

Solenergi er en alternativ energikilde, der udnytter den naturlige strøm af solens varme og omdanner det til elektrisk strøm. Denne elektriske energi kan så bruges til at levere strøm til virksomheder og boliger. Forskning i solenergi begyndte i 1950 ' erne og mange teknologiske nyskabelser, såsom solpaneler på hustage, har gjort siden da.

Solceller

Solcelle energi er undertiden benævnt fotovoltaiske eller fotoelektriske energi. Det virker ved at omdanne lys, der stammer fra solen til elektricitet. Ifølge hjemmesiden energiressourcer, kan en enkelt kvadrerede meter af solpanel give nok energi til at drive en 100-watt pære på en lys, solrig dag. Solcelle energi blev oprindeligt brugt til brændstof kredser satellitter men teknologien bruges også i små enheder, såsom soldrevne regnemaskiner.

Sol vand varme

Solar water opvarmning virker via en mekanisme svarende til solceller, men sol tag paneler er fyldt med vand i stedet for venstre tomme. Dette vand er opvarmet som solens stråler skinne og pumpes ind i dit hus VVS gennem rørene, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge penge på gas og elektricitet til opvarmning af vand til radiatorer eller badeværelse brusere. Paneler er normalt malet sort for at tiltrække solens varme og skal tømmes i vintermånederne at forhindre vandet fra frysning.

Solar ovnen varme

Solar ovne er skærmet af et væld af spejle, der fokuserer varmen fra solen ind i en koncentreret område. Dette resulterer i ekstremt høje temperaturer på op til 3.000 grader Celsius. Solar ovne kan bruges til at lave mad eller til at lave varme drikke som te eller kaffe. Men de typisk tager længere tid end standard energikilder.

Fordele

Den mest fremtrædende fordel af solenergi er, at det er gratis. Solen er en rigelige kilde til energi og har nok brint lagret i sin kerne til at skinne i yderligere 7 milliarder år, ifølge webstedet Universitet i dag. Det samme kan ikke siges om gas, som er indkøbt fra underjordiske forsyninger af råolie. Ifølge "Tid" magasin er der sandsynligvis kun nok olie til at vare i flere årtier. Råolie er også en væsentlig årsag til udledningen af drivhusgasser, der skadelige for miljøet. Solenergi, har derimod ingen negative virkninger på miljøet. Solenergi er også nyttige til at forsyne laveffekt indenlandske enheder, såsom batteriopladere, regnemaskiner og haven lyser. Solenergi kan også medvirke til at reducere el-regningen ved at reducere behovet for fjernvarme og varmt vand. Remote hjem i de varme lande også kan også drage fordel af solenergi, som nogle familier bor i områder, hvor elektricitet ikke er fastsat.

Ulemper

En oplagt ulempe ved solenergi er, at det ikke kan arbejde om natten. Den oprindelige udgift til at installere solenergi udstyr i dit hjem er også meget dyrt, betydning familier er meget mere tilbøjelige til at stole på billigere energiformer. Da prisen på fremstilling og distribution af solar powered udstyr falder dog er flere familier tilbøjelige til at investere i teknologi. Solceller kræver også et stort overfladeareal til effektivt installere. Dette kan være et stort problem i indre byområder hvor pladsen er ofte begrænset. Solpaneler fungerer kun, når placeret korrekt, uden forhindringer for sollys. Omkringliggende bygninger eller skygget områder, for eksempel, kan mindske den energi fra solen. Forurening kan også påvirke solpaneler, ved at forårsage solceller til at forværres og arbejder mindre effektivt. Men ifølge den rene energi idéer hjemmeside, nyere solar designs er mere resistente over for virkningerne af forurening.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com